Άρης – Παναθηναϊκός κανάλι ώρα: Τηλεοπτική Μετάδοση

Χελάκης: "Από πρωταγωνιστές κομπάρσοι, ανίκανοι να καθορίσουν τη μοίρα του Παναθηναϊκού"

Επιστροφή στα «διπλά» θέλει ο Παναθηναϊκός…

Ο Παναθηναϊκός στοχεύει στην επιστροφή στα εκτός έδρας θετικά αποτελέσματα και τη δεύτερη νίκη του στο πρωτάθλημα. Αντιμετωπίζει τον Άρη (22/9, 20:30) στο «Κλεάνθης Βικελίδης», στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League.

Η ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς προέρχεται από την εκτός έδρας ήττα από τον ΠΑΣ Γιάννινα με σκορ 1-0. Από πολύ νωρίς διαμορφώθηκε το αποτέλεσμα, σε ένα ματς στο οποίο οι «πράσινοι» είχαν την υπεροχή στην κατοχή της μπάλας, δίχως ωστόσο να μπορούν να απειλήσουν ουσιαστικά καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα.

Στη Θεσσαλονίκη ο Παναθηναϊκός θέλει να συνεχίσει το καλό σερί που τρέχει κόντρα στον Άρη. Το «Τριφύλλι» δεν έχει δεχτεί γκολ στο Βικελίδης εδώ και 3 ματς πρωταθλήματος, με τα δύο από αυτά να τα κερδίζει με σκορ 1-0. Το ακριβές σκορ 0-1 προσφέρεται σε σούπερ απόδοση!

Σέντρα στο Άρης – Παναθηναϊκός απόψε στις 20:30. Ο αγώνας μεταδίδεται τηλεοπτικά μέσα από το NovaSports Prime.

Άρης – Παναθηναϊκός κανάλι ώρα: Τηλεοπτική Μετάδοση

«Θα πηγαίναμε με άλλη ψυχολογία στον αγώνα με τον Άρη, αν είχαμε πάρει το αποτέλεσμα που θέλαμε στα Γιάννενα. Παρόλα αυτά δεν πρέπει να απογοητευτούμε. Θα κοιτάξουμε να διορθώσουμε τα λάθη που κάναμε κόντρα στον ΠΑΣ και να βελτιώσουμε την εικόνα μας. Να είμαστε ανταγωνιστικοί στο “Κλεάνθης Βικελίδης” και να πάρουμε εκεί αυτό που θέλουμε», δήλωσε ο Κώτσιρας.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News