Στο νοσοκομείο μέχρι τα ξημερώματα ο Φρουρός λόγω... Παναθηναϊκού! (vid)

Στο νοσοκομείο μέχρι τα ξημερώματα ο Φρουρός λόγω... Παναθηναϊκού! (vid)

Κινδύνεψε σοβαρά η υγεία του γνωστού οπαδού του Παναθηναϊκού μετά την ήττα του Τριφυλλιού κόντρα στον Άρη και ξέσπασμά του κατά Τερίμ-Αλαφούζου.

Όπως αποκάλυψε ο Τρέγιας στη Μαρμίτα για την περιπέτεια του Φρουρού, «Επειδή δεν ξέρει ο κόσμος. Ο Γιάννης (σ.σ πραγματικό όνομα), πήγε να πάθει μεγάλη ζημιά, πήγε στο νοσοκομείο και έμεινε μέχρι τα ξημερώματα.

Ευτυχώς άνοιξε η μύτη του με 19 πίεση η μεγάλη και 14 η μικρή και δεν έπαθε εγκεφαλικό. Το αίμα μέσα στα μάτια του είναι, άμα τον δείτε.

Τον έχω σε απεριόριστη εκτίμηση, γιατί είναι ένα παιδί με ήθος. Του εύχομαι περαστικά και να παραμείνει στις εκπομπές.»

Ο Φρουρός στον πρόλογό του, ανέφερε: «Ζητάω συγγνώμη, η φωνή μου είναι κάπως. Είχα ένα δύσκολο βράδυ. Ίσως, χρειαστεί να απέχω. Η υγεία μας είναι πάνω από όλα.

Χθες στενοχώρησα πάρα πολύ τους οικείους μου, πάνω από όλα δεν το δικαιούνται σε καμία των περιπτώσεων, επειδή έχω την αρρώστια μου με την ομάδα.»

Δείτε παρακάτω:

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News