Κατσουράνης: «Ο Παναθηναϊκός έχει υλικό για να πάρει όλα τα παιχνίδια» (vid)
Ο Κώστας Κατσουράνης αποθέωσε τον Παναθηναϊκό μετά τη νίκη επί της Καϊράτ, στάθηκε στη διαχείριση του Τζέικομπ Νίστρουπ και στην απουσία του Αζεντίν Ουναΐ, ενώ υπογράμμισε πως το «τριφύλλι» έχει το υλικό για να διεκδικήσει το πρωτάθλημα μέχρι τέλους.
Ο Κώστας Κατσουράνης αποθέωσε τον Παναθηναϊκό για την εμφάνιση και τη νίκη του απέναντι στην Καϊράτ, τονίζοντας πως το «τριφύλλι» θα μπορούσε να πετύχει ακόμη περισσότερα γκολ.
Παράλληλα, στάθηκε στο rotation του Τζέικομπ Νίστρουπ και υπογράμμισε πως τα επόμενα παιχνίδια θα δείξουν πώς θα διαχειριστεί την απουσία του Αζεντίν Ουναΐ, εκφράζοντας την πεποίθηση ότι οι «πράσινοι» διαθέτουν την ποιότητα για να διεκδικήσουν το πρωτάθλημα μέχρι το τέλος.
Αναλυτικά στους «Betarades»:
«Και λίγα έβαλε ο Παναθηναϊκός στην Καϊράτ. Συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό. Ο προπονητής διαχειρίστηκε το παιχνίδι. Η Καϊράτ ήταν χειρότερη από την Μπάνια Λούκα. Και σε αυτήν, θα μπορούσε να βάλει άνετα πέντε γκολ ο Παναθηναϊκός.
Μου άρεσε που έκανε rotation ο προπονητής. Ο Παναθηναϊκός έχει ποιότητα. Ένα παιχνίδι στην Ευρώπη, έδειξε πώς θα είναι ο Παναθηναϊκός χωρίς τον Ουναΐ. Δεν θα περιμένω την ΑΕΚ, θα περιμένω να δω με τον Βόλο πώς θα κατέβει.
Σήμερα έπαιξε με δύο σέντερ φορ. Ήξερε ο Νίστρουπ τη δυναμικότητα της Καϊράτ. Θέλω να δω χωρίς τον Ουναΐ, αν θα βάλει τον Λιβάι, αν θα παίξει με δύο φορ. Κυρίως με τον Βόλο, θα ψάξει να βρει το καλύτερο για την ομάδα του ο προπονητής.
Θεωρώ ότι, με τον ΟΦΗ θα είναι ένας κρας τεστ. Ή στο Αγρίνιο, στον Παναιτωλικό, ή στην Κηφισιά, εκεί θα δούμε περισσότερα. Ο Παναθηναϊκός έχει υλικό να πάρει όλα αυτά τα παιχνίδια και να διεκδικήσει μέχρι τέλους το πρωτάθλημα.»
Δείτε παρακάτω :
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Γιαννακόπουλος: «Τα 820 χιλιάρικα είναι ολόφρεσκα - Αυτό θα βοηθήσει να βρούμε από πού είναι»
- Βαθμολογία Conference League: Η θέση του Παναθηναϊκού μετά τη 2η αγωνιστική
- Ραπτόπουλος: «Ο Τεττέη θα γ@@@ πάλι, αν βρει τα πατήματά του» (vid)
- Κουτσιαύτης: «Η γραμμή έχει μπει λάθος στο γκολ του Τεττέη» (pic)
- Ομπράντοβιτς: «Με κάλεσαν από το εξωτερικό» - Τι απάντησε για το σκάνδαλο στο μπάσκετ