Παναθηναϊκός: «Ξήλωμα» 8-9 παικτών και πάνω από 7 μεταγραφές αν μείνει ο Τερίμ!

Παναθηναϊκός: «Ξήλωμα» 8-9 παικτών και πάνω από 7 μεταγραφές αν μείνει ο Τερίμ!

Συνταρακτικές θα είναι οι εξελίξεις στον ποδοσφαιρικό, αν και εφόσον παραμείνει στην τεχνική ηγεσία του Τριφυλλιού ο Τούρκος προπονητής.

Με τον Φατίχ Τερίμ να έχει περιθωριοποιήσει γύρω στους 10 παίκτες από το ρόστερ, μιλάμε ήδη για άλλες τόσες μεταγραφές στην καλοκαιρινή περίοδο με σκοπό την αναπλήρωση των κενών που αυτοί θα αφήσουν.

Μιλάμε για μια εκ νέου επένδυση πολλών εκατομμυρίων ευρώ από την πράσινη ΠΑΕ, αφού για να επανέλθει η ομάδα σε αγωνιστική κανονικότητα, αποτελεί μονόδρομος η απόκτηση κορυφαίων ονομάτων.

Παρόλα αυτά, με τα λάθη του ο Τούρκος έχει ουσιαστικά ολοκληρώσει την πορεία του στον πάγκο της ομάδας, με το σενάριο να είναι αυτός που θα χτίσει τον νέο Παναθηναϊκό να μοιάζει δύσκολο.

Βλέπετε, μια τέτοια επένδυση από τον Γιάννη Αλαφούζο δεν πρέπει να βρεθεί στον αέρα από τον… Οκτώβριο, κατά συνέπεια οι ιθύνοντες του συλλόγου οφείλουν να πάρουν την κατάλληλη απόφαση για την επόμενη μέρα των «Πρασίνων».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News