Άρης Γάτας: «Αλυσιδωτές εξελίξεις και θέμα Τερίμ στον Παναθηναϊκό» (vid)

Άρης Γάτας: «Αλυσιδωτές εξελίξεις και θέμα Τερίμ στον Παναθηναϊκό» (vid)

Ο Άρης Γάτας αποκάλυψε ένα ακραίο περιστατικό του Φώτη Ιωαννίδη έξω από το γήπεδο της Λεωφόρου μετά την ήττα από τον Άρη.

«Είναι μια οδυνηρή βραδιά για τον Παναθηναϊκό, μένει εκτός πρωταθλήματος για 14ο χρόνο. Επανήλθαν τα λαϊκά διαστήματα μετά από καιρό.

Ο κόσμος αποδοκίμασε έντονα Τερίμ-παίκτες. Υπήρξε επεισόδιο με τον Φώτη Ιωαννίδη όταν πήγε να πάρει το αυτοκίνητό του, αντάλλαξε βαριές κουβέντες έξω από τη Λεωφόρο.

Το ίδιο συνέβη και με τον Βέρμπιτς και με τον Σπόραρ. Ο στόχος ήταν το πρωτάθλημα. Άλλαξε ο προπονητής για να κατακτηθεί το πρωτάθλημα. Είναι μια αποτυχία. Δεν ξέρω αν τον επηρεάσει και στον τελικό του Κυπέλλου.

Αυτό θα έχει αλυσιδωτές εξελίξεις, υπάρχει ο παράγοντας αν ο ΠΑΟ τερματίσει 4ος και χάσει το Κύπελλο, να υπάρξει και θέμα Τερίμ.»

Δείτε παρακάτω:

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News