Παναθηναϊκός: Πόσοι επιθετικοί χωράνε σε μια 11άδα;

Παναθηναϊκός - Άρης 0-1: Η κριτική των παικτών του Τριφυλλιού (vid)

Όλα τα… στραβά μαζί στον ποδοσφαιρικό, αφού τα πειράματα δεν πέτυχαν και οδήγησαν στα… γνωστά και χείριστα αποτελέσματα.

Γνωστό το… κόλπο από τον Άρη, με ένα γρήγορο γκολ στην αρχή και στη συνέχεια… «σκυλίσια» άμυνα να εκμεταλλεύεται την κατάσταση και να παίρνει αποτέλεσμα σε ένα ακόμα ντέρμπι.

Με τη διαφορά, ότι αυτό δεν ήταν ακόμα ένα ντέρμπι μεταξύ των δύο ομάδων, αλλά ένας τελικός για τον Παναθηναϊκό, όπου «δοκιμές» και λάθη δεν χωρούσαν.

Και σε αυτό φέρει ευθύνη ο Τερίμ αφού κατάφερε στα μέσα του δευτέρου ημιχρόνου να έχει τρεις επιθετικούς (Σπόραρ – Γερεμέγεφ – Ιωαννίδη) μαζί, μη θυμίζοντας πρότυπα επαγγελματικής ομάδας.

Νωρίτερα, η ανασταλτική λειτουργία του Άρη είχε «πατήσει» Μπακασέτα, ενώ Λημνιός και Βέρμπιτς ήταν για μια ακόμα φορά άφαντοι.

Μια κατάσταση all in που δεν ταιριάζει στο Τριφύλλι, το οποίο τιμωρήθηκε με την ήττα σοκ και αποχαιρέτησε μια και καλή το πρωτάθλημα.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News