Παναθηναϊκός: «Έρχεται στη Λεωφόρο ο Βιτσέντζο Μοντέλα»

Παναθηναϊκός: «Έρχεται στη Λεωφόρο ο Βιτσέντζο Μοντέλα»

Ο προπονητής της Εθνικής Τουρκίας θα παρακολουθήσει από τις εξέδρες της Λεωφόρου την αναμέτρηση ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Άρη.

Ο πρώην τεχνικός της Σεβίλλη και της Μίλαν αναμένεται να κάνει «τσεκ ιν» στο Απόστολος Νικολαϊδης για τον «τελικό» του Τριφυλλιού κόντρα στους κίτρινους, σύμφωνα με την τουρκική Fanatik.

Ο Ιταλός τεχνικός θα δει το παιχνίδι μετά την ολοκλήρωση του οποίου θα έχει, σύμφωνα πάντα με την τουρκική ιστοσελίδα, συνάντηση με τον Φατίχ Τερίμ, προκειμένου να ενημερωθεί για την κατάσταση του Ακαϊντίν, ώστε να τον έχει στα υπόψιν του για το Euro 2024.

Υπενθυμίζεται ότι κάτι παρεμφερές είχε συμβεί και με τον προπονητή της Εθνικής Σερβίς, Ζόραν Στοϊκοβιτς, που τον περασμένο Οκτώβρη είχε δει από κοντά το Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ (2-2) ώστε να παρακολουθήσει τον Φίλιπ Τζούριτσιτς και τον Φίλιπ Μλαντένοβιτς για την εθνική ομάδα.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News