Παναθηναϊκός: Θα θυμάται τις «πελατειακές» σχέσεις με τον Ολυμπιακό ο Φατίχ Τερίμ (vids)

Παναθηναϊκός: Θα θυμάται τις «πελατειακές» σχέσεις με τον Ολυμπιακό ο Φατίχ Τερίμ (vids)

Με την κλεψύδρα να αδειάζει για τον Φατίχ Τερίμ, αυτό που θα μείνει από τον Τούρκο στο σύντομο πέρασμά του από τον Παναθηναϊκό θα είναι οι «μάχες» κόντρα στον Ολυμπιακό, τις οποίες και… νίκησε όλες!

Όπως στην Ιταλία θυμάται έντονα το τεράστιο «διπλό» της Μίλαν επί της Ίντερ με 4-2, έτσι και στην Ελλάδα, ο Τερίμ θα έχει ως ευχάριστη ανάμνηση τα ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Ο «Imparator» καθάρισε τον Ολυμπιακό σε Πρωτάθλημα και Κύπελλο συνεχίζοντας την καλή παράδοση του Ιβάν Γιοβάνοβιτς στον «πράσινο» πάγκο απέναντι στους ερυθρόλευκους.

Το αξιοσημείωτο, είναι πως ο «αιώνιος» προχώρησε σε αλλαγή προπονητή με την αντικατάσταση του Καρβαλιάλ με τον Μεντιλίμπαρ, αλλά ούτε ο τελευταίος κατόρθωσε να πάρει αποτέλεσμα κόντρα στον Τερίμ σε ένα γεμάτο «Γ. Καραϊσκάκης».

Τα αποτελέσματα του Φατίχ Τερίμ κόντρα στον Ολυμπιακό:

10/1/2024 Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός 1-1 (Κύπελλο)

17/1/2024 Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός 0-0, 6-7 πέναλτι (Κύπελλο)

4/2/2024 Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός 2-0 (Πρωτάθλημα)

10/3/2024 Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός 1-3 (Πρωτάθλημα)

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News