Παναθηναϊκός: Η λογική Αλαφούζου πίσω από την επιλογή Τερίμ

Παναθηναϊκός: Η λογική Αλαφούζου πίσω από την επιλογή Τερίμ

Ποια ήταν η σκέψη που οδήγησε τον πρόεδρο της πράσινης ΠΑΕ στο να απολύσει τον Γιοβάνοβιτς και να προσλάβει τον Τούρκο προπονητή;

Στα τέλη του Δεκεμβρίου του 2023 ο Γιάννης Αλαφούζος πυροδοτεί τη βόμβα και αντικαθιστά τον Ιβάν με τον θρυλικό Φατίχ Τερίμ σε μια κίνηση – ηλεκτροσόκ ενόψει της κατάκτησης του πολυπόθητου πρωταθλήματος.

Ο μεγαλομέτοχος των «Πρασίνων» θεώρησε ότι ήταν το πρόσωπο – κλειδί που θα οδηγούσε το Τριφύλλι στον τίτλο μετά από 14 χρόνια, αφού στο βαρύ… βιογραφικό του έχει μόνο… νίκες!

Ο Τούρκος των πρωταθλημάτων, των Κυπέλλων και του Ευρωπαϊκού τίτλου με τη Γαλατάσαραϊ το έχει καταφέρει ξανά και ξανά τα τελευταία 30 χρόνια σε διαφορετικές θητείες με τον σύλλογο.

Η απόφαση πάρθηκε, το ρίσκο ήταν μεγάλο αλλά εκ του αποτελέσματος αποδεικνύεται… αποτυχημένη με τη φετινή χρονιά να αποτελεί πισωγύρισμα για την προσπάθεια που είχε γίνει τα τελευταία έτη στον Παναθηναϊκό.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News