Μακάμπι - Παναθηναϊκός: Κανάλι, ώρα και τηλεοπτική μετάδοση (30/4)

Μήτογλου: «Δεν ξεκινήσαμε καλά, έχω μερίδιο ευθύνης»

Ο Παναθηναϊκός ψάχνει στο Βελιγράδι τη νίκη στο Game 3 με τη Μακάμπι (20:00) που θα τον φέρει ένα βήμα μακριά από το Final-4!

Ο Παναθηναϊκός ψάχνει στο Βελιγράδι τη νίκη στο Game 3 με τη Μακάμπι (20:00) που θα τον φέρει ένα βήμα μακριά από το Final-4!

Η πρόκριση στο Βερολίνο περνάει από το Βελιγράδι για τον Παναθηναϊκό που δοκιμάζεται με τη Μακάμπι στο τρίτο και καθοριστικό ματς των Playoffs.

Το 1-1 μετά τα δύο παιχνίδια στο ΟΑΚΑ έχει φέρει τη σειρά σε μια ισορροπία τρόμου, καθώς οι «πράσινοι» δεν κατάφεραν να κρατήσουν αλώβητο το ΟΑΚΑ στο πρώτο ματς (87-91) αλλά βρήκαν το ψυχικό σθένος να απαντήσουν στο δεύτερο παρά το κακό ξεκίνημα (95-79) για να ισοφαρίσουν.

Τώρα η σειρά μεταφέρεται στο Βελιγράδι, όπου η Μακάμπι είναι τυπικά γηπεδούχος, με την ομάδα του Εργκίν Αταμάν να καλείται να πάρει είτε μία νίκη για να φέρει ξανά τη σειρά στο ΟΑΚΑ, είτε 2/2 για να τελειώσει επί σερβικού εδάφους την υπόθεση πρόκριση στο πρώτο Final-4 έπειτα από 12 χρόνια!

Το παιχνίδι, Μακάμπι – Παναθηναϊκός AKTOR, θα ξεκινήσει στις 20:00 και θα μεταδοθεί από το NovaSports 4.

Μακάμπι – Παναθηναϊκός: Κανάλι, ώρα και τηλεοπτική μετάδοση (30/4)

Για να γίνει πιο ορατό το μονοπάτι προς το Βερολίνο είναι απαραίτητη η νίκη και το 2-1 σε μία αναμέτρηση όπου ο νικητής θα φτάσει πολύ κοντά στο Final-4 καθώς θα χρειάζεται μία ακόμα έχοντας το καθοριστικό προβάδισμα.

Ο Παναθηναϊκός μετά την κακή πρώτη περίοδο του Game 2 έδειξε να μαθαίνει από τα λάθη του και μέσω της άμυνας είδε στην πράξη τη συνταγή νίκης, την οποία καλείται να ακολουθήσει και στην ουδέτερη Aleksandar Nikolic Hall του Βελγραδίου που χρησιμοποιεί αναγκαστικά ως έδρα η Μακάμπι.

 

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News