Καρπετόπουλος: «Ακούω τρομερά πράγματα για τον Μαντσίνι... δύο χρόνια, ένα γκολ!» (vid)

Καρπετόπουλος: «Ακούω τρομερά πράγματα για τον Μαντσίνι... δύο χρόνια, ένα γκολ!» (vid)

Το σχόλιο του Αντώνη Καρπετόπουλου για τον αγώνα του Παναθηναϊκού με τον Άρη.

Αναλυτικά όσα είπε στη Σούπερ Μπάλα Live:

«Ο Ιωαννίδης το βράδυ της Λαμίας κόστιζε 40 εκατομμύρια ευρώ. Υποτίθεται ότι είχε έρθει πρόταση από τη Γουέστ Χαμ και λέγαμε αν τα 40 είναι πολλά ή λίγα. Βλέποντας τη σεζόν στον Παναθηναϊκό είναι απλό να ρίχνεις την ευθύνη στους προπονητές.

Αυτό το ρόστερ του Παναθηναϊκού το συγκεκριμένο, πόσους παίκτες έχει που κέρδισαν το πρωτάθλημα; Δεν ξέρουν αυτό το πράγμα. Ο ΠΑΟΚ έχει 3-4 τέτοιους ποδοσφαιριστές.

Ο Παναθηναϊκός έχει μόνο τον Μπακασέτα. Ο Παναθηναϊκός φούσκωσε το μυαλό του στο ματς της Τετάρτης, το κομβικό παιχνίδια ήταν με τη Λαμία, όχι με την ΑΕΚ. Όλα αυτά δεν έρχονται από τον πλανήτη με τον Άρη.

Η κοιλιά είναι δύο αγώνες. Ήρθε το χαρμόσυνο μήνυμα από την Τούμπα, ο Παναθηναϊκός δεν περίμενε κανένα μήνυμα, έδειχνε η εικόνα πως εμείς από το πρωτάθλημα τελειώσαμε. Γιατί μας βασανίζετε… Ακούω για τον Μαντσίνι διάφορα πράγματα. Δεν έχει τελική προσπάθεια. Δύο χρόνια ένα γκολ ο Μαντσίνι. Εγώ δεν λέω ότι τα κάνει σωστά ο Τερίμ.

Αυτό με τα τρία φορ και χωρίς παίκτη στο κέντρο… Ο Άρης δικαιολόγησε πως είναι ομάδα πλέι οφ και παίζει ρόλο. Έχει και το ματς με τον ΠΑΟΚ στο Κλεάνθης Βικελίδης.»

Δείτε παρακάτω:

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News