Παναθηναϊκός: Αυτός είναι ο λόγος που ο Ιωαννίδης παίζει με ενέσεις

Παναθηναϊκός: Βρήκε στο πρόσωπό του, το φως που έψαχνε για επαναφορά

Ποιος είναι ο λόγος που ο 24χρονος φορ αναγκάζεται να παίζει με τις… περίφημες ενέσεις και πόσες έκανε πριν το ματς με τον Άρη;

Η διαμάχη που είχε ο Φώτης Ιωαννίδης με οπαδούς, μετά την ήττα από τον Άρη στην Λεωφόρο, έφερε στο φως την κατάσταση του, η οποία δεν είχε αποκαλυφθεί μέχρι να γίνει το συγκεκριμένο περιστατικό.

Ο Έλληνας επιθετικός ταλαιπωρείται από μυϊκά προβλήματα τα οποία δεν του επιτρέπουν να βρίσκεται στο πικ των δυνατοτήτων του και τον αναγκάζουν να προβεί σε ενέσεις προκειμένου να ανταπεξέλθει.

Είναι λογικό μετά από τόσα πολλά παιχνίδια κατά τη διάρκεια της σεζόν σε Ελλάδα και Ευρώπη το σώμα του να είναι καταπονημένο, αφού βρισκόμαστε στη τελική ευθεία και μιλάμε για ένα ποδοσφαιριστή που φέτος τα «έχει δώσει όλα» για τη φανέλα.

Έτσι, πριν το παιχνίδι με τον Άρη, αναγκάστηκε σε συνεργασία με το ιατρικό τιμ, να κάνει κάποιες ενέσεις ούτως ώστε να μπορεί να βοηθήσει τον Παναθηναϊκό στο κρίσιμο παιχνίδι.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News