Τριπλό ερώτημα Γιαννακόπουλου: «Ο Ιωάννης Παπαπέτρου χωρούσε στη φετινή ομάδα;»
Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος έθεσε δύο ερωτήματα για τη διαιτησία και ένα για τον Ιωάννη Παπαπέτρου και το ρόστερ του Παναθηναϊκού.
Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος έθεσε τρία ερωτήματα, με τα δύο να αφορούν τη διαιτησία και το τρίτο το φετινό ρόστερ της ομάδας μπάσκετ του Παναθηναϊκού. Αναφέρθηκε σε διαιτητή που έχει αποσυρθεί, στο ποσό των 820 χιλιάδων ευρώ και, στη συνέχεια, στον Ιωάννη Παπαπέτρου.
Στην πρώτη ερώτησή του, μίλησε για Έλληνα διαιτητή που είχε παρουσία στους τελικούς των τελευταίων ετών. Έκανε λόγο για πολλά παράπονα από τη μία από τις δύο ομάδες, χωρίς να αναφέρει συγκεκριμένο όνομα.
«Ποιος Έλληνας διαιτητής, ο οποίος αποσύρθηκε, ήταν σε όλους τους τελικούς των τελευταίων ετών με πολλά μεγάλα παράπονα με μία από τις δύο ομάδες;»
Ακολούθησε το ερώτημα για τις 820 χιλιάδες ευρώ. Ο Γιαννακόπουλος ρώτησε σε ποιανού διαιτητή το σπίτι βρέθηκαν και σχολίασε πόσο δύσκολο θα ήταν για έναν διαιτητή να συγκεντρώσει ένα τέτοιο ποσό σε μετρητά.
«Και σε ποιανού διαιτητή το σπίτι βρέθηκαν 820 χιλιάδες ευρώ, που για να τα βγάλει αυτά διαιτητής και σε μετρητά, δεν ξέρω πόσες ζωές θα έπρεπε να εργάζεται ή πού βρήκε τόσα μετρητά».
Ο ίδιος υπογράμμισε ότι η πρώτη ερώτηση δεν συνδέεται με τη δεύτερη και αμέσως μετά πέρασε στον Ιωάννη Παπαπέτρου. Η τρίτη ερώτησή του αφορούσε το αν ο παίκτης θα είχε θέση στη φετινή ομάδα του Παναθηναϊκού.
«Και ξαναλέω, καμία σχέση η μία ερώτηση με την άλλη. Θα κάνω και μια τρίτη ερώτηση. Ο Ιωάννης Παπαπέτρου χωρούσε στη φετινή ομάδα;».
Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Ασβεστάς: «Αυτή είναι η κατηγορία με την οποία κινδυνεύει ο Λιόλιος - Βρέθηκαν χρήματα σε λογαριασμούς»
- «Εντάλματα σύλληψης και για Τσαρούχα, Παπαπέτρου - Όλα τα ονόματα»
- Γιαννακόπουλος: «Εκεί στον Πειραιά μούγκα ε; - Τα κλεμμένα πίσω»
- Παναθηναϊκός: Νέο πρόβλημα πριν τη Μπασκόνια - Ποιος έμεινε εκτός
- Παναθηναϊκός: Η ατυχία του Ουναΐ και το πολύ χειρότερο σενάριο που αποφεύχθηκε