Παναθηναϊκός: Έρχεται νέος... σεισμός στο Κορωπί;

Παναθηναϊκός - Άρης: Άγριες αποδοκιμασίες στο ημίχρονο

Και αν νομίζατε ότι ο… εφιάλτης τελειώνει εδώ για τον ποδοσφαιρικό κάνατε λάθος, αφού έρχεται νέος… σεισμός στις τάξεις των «Πρασίνων».

Ποιος να το περίμενε ότι ο Άρης θα έβαζε ταφόπλακα στα όνειρα του Παναθηναϊκού για κατάκτηση του πρωταθλήματος και ειδικά μέσα στην Λεωφόρο.

Ο κόσμος είναι φανερά αγανακτησμένος από μία κατάσταση… επαναλαμβανόμενη εδώ και χρόνια στο Τριφύλλι, αλλά το… μαρτύριο δεν έχει τελειώσει ακόμα.

Και αυτό γιατί έχει άλλα δύο ντέρμπι με ομάδες που έχουν περισσότερες πιθανότητες να πάρουν το πρωτάθλημα, τον ΠΑΟΚ εκτός έδρας στην Τούμπα και τον Ολυμπιακό στο «Απόστολος Νικολαΐδης».

Κατά συνέπεια, οι «Πράσινοι» φιγουράρουν με την τέταρτη θέση της Super League και χωρίς ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Αποτελεί, λοιπόν, μονόδρομος η κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας για τον τίτλο αλλά και την ευρωπαϊκή θέση του Europa League, που ανοίγει.

Ειδάλλως, θα έχουμε ηχηρούς μετασεισμούς στην πράσινη πραγματικότητα.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News