Παναθηναϊκός: Ναι μεν, αλλά... για την απόλυση Γιοβάνοβιτς

Παναθηναϊκός: Ναι μεν, αλλά... για την απόλυση Γιοβάνοβιτς

Το σίριαλ με την απόλυση του Γιοβάνοβιτς και η αντικατάστασή του με τον Τερίμ συνεχίζεται με τις απόψεις να «δίνουν και να παίρνουν».

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς κατάφερε να ξαναθυμίσει Παναθηναϊκό, κατακτώντας τίτλο, βάζοντας την αρμάδα του και πάλι στον Ευρωπαϊκό χάρτη και διεκδικώντας στα ίσια το πρωτάθλημα κόντρα σε όλους και σε όλα.

Η αντικειμενική αποτυχία της εποχής του, σε ορισμένα σημεία, ήταν οι μεταγραφές αφού δεν κατάφερε να ενισχυθεί όπως και όταν πρέπει στο δρόμο προς την απόλυτη οχύρωση του πράσινου οικοδομήματος.

Η αντικατάστασή του με τον Φατίχ Τερίμ δεν οδήγησε στο αναμενόμενο όπως αποδείχθηκε, με την επιλογή ενός «κανονικού» προπονητή να ήταν, εν τέλει, η πιο σοφή επιλογή.

Δηλαδή, ενός ανθρώπου που θα επαναφέρει την ομάδα από τον αποκλεισμό από την Μακάμπι στην Ευρώπη και να τη συγκεντρώσει στον απόλυτο στόχο: Την κατάκτηση του πρωταθλήματος μετά από 14 ολόκληρα χρόνια.

Δίχως να πτοείται από τις ήττες με Άρη και Ατρόμητο, να την βάλει σε τροχιά πρωταθλητισμού, να την κάνει πραγματική «αρμάδα» που θα παλέψει με όλες της τις δυνάμεις για να καταφέρει τον σκοπό της.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News