Παναθηναϊκός: Με πάνω από 1.000 οπαδούς η Μακάμπι στο Game 3

Με κόσμο η Μακάμπι στο Game 3 κόντρα στον Παναθηναϊκό

Οι πιέσεις της Μακάμπι Τελ Αβίβ προς τις σερβικές αρχές και την αστυνομία του Βελιγραδίου για την αύξηση του αριθμού θεατών στο αποψινό Game 3 (30/04, 20:00) με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό AKTOR στη «Χάλα Πιονίρ», φαίνεται πως απέφεραν καρπούς!

Και αυτό διότι, σύμφωνα με ανακοίνωση της «ομάδας του λαού», όσοι Ισραηλινοί ταξίδεψαν στην πρωτεύουσα της Σερβίας και έχουν εισιτήριο θα μπορέσουν κανονικά να βρεθούν στις εξέδρες του του γηπέδου, με τη διοίκηση του συλλόγου να ευχαριστεί τις Αρχές και τις τοπικές δυνάμεις ασφαλείας για το γεγονός πως επέτρεψαν την αύξηση των θεατών!

Να θυμίσουμε πως ο αρχικός επιτρεπόμενος αριθμός θεατών ήταν περίπου στους 300, ωστόσο, τις τελευταίες ημέρες ταξίδεψαν περίπου 1.000 φίλοι της Μακάμπι με 3-4 πτήσεις από το Ισραήλ στο Βελιγράδι.

Με δεδομένο πως η Χάλα Πιονίρ έχει χωρητικότητα 8.000 θεατών, καταλαβαίνει κανείς πως με την παρουσία 1.000 και πλέον ισραηλινών οπαδών, το αποψινό κρίσιμο ματς τω «πρασίνων» θα διεξαχθεί σε μια σχετικά ζεστή ατμόσφαιρα, έστω και πολλά χιλιόμετρα μακριά από το καυτό «Γιάντ Ελιάου».

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News