Πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού πωλείται 20 εκατομμύρια!

Εκτοξεύτηκε η αξία του πρώην πράσινου μετά τη φετινή σεζόν και μπαίνει δυνατά στο μεταγραφικό «παζάρι».

Πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού πωλείται 20 εκατομμύρια!

Σημαντική άνοδο καταγράφει η καριέρα του Αζεντίν Ουναχί, ο οποίος μετά το πέρασμά του από τον Παναθηναϊκό έχει καταφέρει να τραβήξει τα βλέμματα στην Ισπανία.

Ο Μαροκινός μέσος πραγματοποιεί εξαιρετική χρονιά με τη Τζιρόνα, αποτελώντας βασικό κομμάτι της ομάδας, παρά το γεγονός ότι στην αρχή της σεζόν ταλαιπωρήθηκε από τραυματισμούς.

Οι εμφανίσεις του δεν πέρασαν απαρατήρητες, με αποτέλεσμα να προσελκύσει το ενδιαφέρον αρκετών συλλόγων από τα κορυφαία ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Σύμφωνα με δημοσιεύματα από την Ιβηρική, ομάδες από Ισπανία, Αγγλία και Γερμανία παρακολουθούν στενά την περίπτωσή του, ενόψει του καλοκαιριού.

Οι άνθρωποι της Τζιρόνα, αντιλαμβανόμενοι πως δύσκολα θα μπορέσουν να τον κρατήσουν, έχουν ήδη τοποθετήσει ρήτρα αποδέσμευσης στα 20 εκατομμύρια ευρώ, ποσό που αποτυπώνει τη ραγδαία εξέλιξή του.

Το συμβόλαιό του με την ισπανική ομάδα έχει διάρκεια μέχρι το καλοκαίρι του 2030, γεγονός που δίνει στον σύλλογο ισχυρό διαπραγματευτικό πλεονέκτημα. Την ίδια ώρα, ο Ουναχί παραμένει βασικό στέλεχος της Εθνικής Μαρόκου, με το βλέμμα ήδη στραμμένο και στο Μουντιάλ 2026, όπου αναμένεται να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο.

Σε ατομικό επίπεδο, έχει καταγράψει 16 συμμετοχές τη φετινή σεζόν σε όλες τις διοργανώσεις, με απολογισμό 4 γκολ και 3 ασίστ, επιβεβαιώνοντας την ανοδική του πορεία.

Η χρηματιστηριακή του αξία αγγίζει πλέον τα 10 εκατομμύρια ευρώ, όμως το ενδιαφέρον που έχει προκύψει δείχνει πως το καλοκαίρι μπορεί να φέρει… ακόμη μεγαλύτερες εξελίξεις.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr