Παναθηναϊκός μεταγραφές: «Εγκληματικό» νέο ράβε-ξήλωνε από Τερίμ ή άλλον το καλοκαίρι
Με το Τριφύλλι να έχει τεθεί εκτός διεκδίκησης του πρωταθλήματος, μονόδρομος αποτελεί η κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας για τον τίτλο και την εξασφάλιση του Ευρωπαϊκού εισιτηρίου.
Μετά τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας, παρόλα αυτά, η πράσινη ΠΑΕ οφείλει να χαράξει την επόμενη μέρα του Παναθηναϊκού αποφασίζοντας για το προπονητικό staff με χρονοδιάγραμμα και πίστη στο πλάνο.
Δηλαδή, θα πρέπει να κοπεί η λογική του ράβε – ξήλωνε, είτε αυτό γινόταν από τον Φατίχ Τερίμ είτε από άλλον προπονητή το προσεχές καλοκαίρι.
Οι μεταγραφές που θα γίνουν θα πρέπει να στηρίζονται σε μια συγκεκριμένη ποδοσφαιρική λογική και όχι στα «τερτίπια» ορισμένων.
Το Τριφύλλι αναμένεται να γυρίσει σελίδα μετά τη φετινή αποτυχία και οι αλλαγές που έρχονται από τον επόμενο μήνα θα είναι σαρωτικές.
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Παναθηναϊκός: Δυσαρέσκεια και πίκρα στον κόσμο - Δεκάδες σχόλια κατά πάντων (pics)
- Παπαθεοδώρου: «Ακατανόητα πράγματα από Μπενίτεθ - Απορώ και η διοίκηση τι κάνει»
- Κατσαρός: «Ο Μπενίτεθ μοιάζει σα να έχει πει αυτό στον Αλαφούζο...» (vid)
- Παναθηναϊκός: «Βόμβα» Μορέτο για Καλάμπρια και πιθανή επιστροφή στην Ιταλία
- Σάλος με πρώην προπονητή του Παναθηναϊκού: «Ήταν μυστικός πράκτορας»