Παναθηναϊκός μεταγραφές: «Εγκληματικό» νέο ράβε-ξήλωνε από Τερίμ ή άλλον το καλοκαίρι

Τερίμ: «Δεν είναι εύκολο...» - Οι δηλώσεις μετά το σπουδαίο διπλό

Με το Τριφύλλι να έχει τεθεί εκτός διεκδίκησης του πρωταθλήματος, μονόδρομος αποτελεί η κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας για τον τίτλο και την εξασφάλιση του Ευρωπαϊκού εισιτηρίου.

Μετά τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας, παρόλα αυτά, η πράσινη ΠΑΕ οφείλει να χαράξει την επόμενη μέρα του Παναθηναϊκού αποφασίζοντας για το προπονητικό staff με χρονοδιάγραμμα και πίστη στο πλάνο.

Δηλαδή, θα πρέπει να κοπεί η λογική του ράβε – ξήλωνε, είτε αυτό γινόταν από τον Φατίχ Τερίμ είτε από άλλον προπονητή το προσεχές καλοκαίρι.

Οι μεταγραφές που θα γίνουν θα πρέπει να στηρίζονται σε μια συγκεκριμένη ποδοσφαιρική λογική και όχι στα «τερτίπια» ορισμένων.

Το Τριφύλλι αναμένεται να γυρίσει σελίδα μετά τη φετινή αποτυχία και οι αλλαγές που έρχονται από τον επόμενο μήνα θα είναι σαρωτικές.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News