Η επόμενη μέρα στον Παναθηναϊκό: Στον «αέρα» παίκτες, τι γίνεται με Τερίμ

Παναθηναϊκός: «Στήριξη Αλαφούζου σε Τερίμ, αυξάνει το μπάτζετ»

Ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε από τον Άρη στη Λεωφόρο, χάνει τις ελπίδες του για τίτλο Και πλέον αναμένονται εξελίξεις!

Ο Παναθηναϊκός δεν έμαθε απ’ τα παθήματά του και το πλήρωσε ακριβά. Το Τριφύλλι υπέστη μια επώδυνη ήττα απ’ τον Άρη στο Απ. Νικολαΐδης με 1-0 για την 8η αγωνιστική των play offs και έχασε πολύτιμο έδαφος στην κούρσα για τον τίτλο.

Οι Πράσινοι, ακόμα κι αν νικήσουν τα εναπομείναντα δύο παιχνίδια με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα και τον Ολυμπιακό στη Λεωφόρο, θα πρέπει να περιμένουν τα υπόλοιπα αποτελέσματα για να ελπίζουν… Είναι βέβαιο πως μόνοι τους «έβγαλαν τα μάτια τους» καθώς σε δύο παιχνίδια, όπου έπαιζαν την επιβίωσή τους για τον τίτλο και είχαν την ευκαιρία να γίνουν τα… αφεντικά, παρουσιάστηκαν κατώτεροι των περιστάσεων γκρεμίζοντας ό,τι έχτιζαν το προηγούμενο διάστημα.

Πλέον, η επόμενη μέρα στον Παναθηναϊκό δεδομένα θα φέρει εξελίξεις, τόσο για το μέλλον του Φατίχ Τερίμ, όσο και για αρκετούς παίκτες!

Αν και μέχρι τώρα όλα έδειχναν ότι ο Φατίχ Τερίμ θα παραμείνει σίγουρα και τη νέα σεζόν στο Τριφύλλι, μετά το χθεσινό αποτέλεσμα και κυρίως τη διαχείριση, όλα είναι ανοικτά.

Μάλιστα, κρίσμος παράγοντας θα είναι βέβαια αν ο Παναθηναϊκός τερματίσει 4ος και χάσει το Κύπελλο.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News