Ο Μαξίμοβιτς υπέγραψε με Τερίμ αλλά... μάλλον δεν θα τον βρει στον Παναθηναϊκό!

Ο Μαξίμοβιτς υπέγραψε με Τερίμ αλλά... μάλλον δεν θα τον βρει στον Παναθηναϊκό!

Ο Νεμάνια Μαξίμοβιτς θα αγωνιστεί από του χρόνου στον Παναθηναϊκό, όμως, την υπογραφή του την έβαλε επί Φατίχ Τερίμ.

Ο Φατίχ Τερίμ σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, μετράει… μέρες στον Παναθηναϊκό με τον Γιάννη Αλαφούζο να καταβάλλει εντατικές προσπάθειες για τον διάδοχό του, τουλάχιστον μέχρι το τέλος της σεζόν.

Ο «Mr ΣΚΑΙ» αποφάσισε να «τελειώσει» τον προπονητή-θρύλο της Γαλατασαράι μετά την ήττα από τον Άρη με 1-0 στη Λεωφόρο συνυπολογίζοντας την έντονη δυσαρέσκεια του κόσμου στο γήπεδο της Λεωφόρου.

Αυτό, που θα χει χαρακτηριστικό ενδιαφέρον, είναι ο Νεμάνια Μαξίμοβιτς, ο οποίος αποτελεί την πρώτη μεταγραφή των «πρασίνων» για την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Ο Σέρβος διεθνής μέσος συμφώνησε με τον Παναθηναϊκό και… τον «Αυτοκράτορα», μάλιστα συνομίλησε μαζί του για τα σχέδια της επόμενης σεζόν, αλλά τελικά, όπως όλα δείχνουν, δεν θα συνεργαστούν ποτέ στο Κορωπί.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News