Παναθηναϊκός: Έχασε τα αποδυτήρια ο Τερίμ, δυσαρεστημένοι παίκτες

Παναθηναϊκός: Έχασε τα αποδυτήρια ο Τερίμ, δυσαρεστημένοι παίκτες

Σύμφωνα με την εφημερίδα Livesport, αρκετοί είναι οι ποδοσφαιριστές του Τριφυλλιού που έχουν τραβήξει χωριστούς δρόμους με τον «Αυτοκράτορα».

Πέρα από το αγωνιστικό κομμάτι, που όπως αποδείχθηκε, ο Παναθηναϊκός τα έκανε… μαντάρα, ο Φατίχ Τερίμ έχει ανοίξει και… άλλο μέτωπο.

Αυτό αφορά την αντιπαράθεσή του με ορισμένους παίκτες, οι οποίοι δεν είναι ευχαριστημένοι με την αγωνιστική τους διαχείριση και αναμένουν το τέλος της χρονιάς για να βρουν τη χρυσή τομή όσον αφορά το μέλλον τους.

Ο πρώτος που το παραδέχθηκε δημόσια είναι ο Φίλιπ Τζούρισιτς που δήλωσε ανοικτά ότι το καλοκαίρι θα συζητήσει με τους ιθύνοντες του συλλόγου, διότι υπό αυτές τις συνθήκες δεν θα συνεχίσει να αγωνίζεται στα «πράσινα».

Η κατάσταση αυτή είναι αντιφατική με βάση το ιστορικό του Τούρκου προπονητή, αφού φημιζόταν για το κλίμα που δημιουργούσε στις ομάδες του και την ενδυνάμωση της ψυχολογίας τους στο δρόμο προς την κατάκτηση των τίτλων.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News