Ντιμπαρτολομέο: «Ετσι μπορούμε να αποκλείσουμε τον Παναθηναϊκό»

Ντιμπαρτολομέο: «Ετσι μπορούμε να αποκλείσουμε τον Παναθηναϊκό»

Ο Τζον Ντιμπαρτολομέο τόνισε ότι η Μακάμπι μπορεί να κερδίσει τον Παναθηναϊκό.

«Έχουμε παίκτες που ήταν και πέρσι στην ομάδα, σε μια αντίστοιχη κατάσταση, με 1-1 στη σειρά με τη Μονακό. Πρέπει να ελέγξεις τα συναισθήματά σου και να είσαι συγκεντρωμένος σε αυτό που κάνεις. Έχουμε όλη την αυτοπεποίθηση του κόσμου πως αν παίξουμε το μπάσκετ που μπορούμε θα αποκλείσουμε τον Παναθηναϊκό και θα κερδίσουμε τη σειρά», είπε στην αρχή.

«Πάντα υπάρχει πίεση όταν υπάρχει τέτοια επιθυμία να πας στο Final 4. Έχουμε το πλεονέκτημα έδρας, αλλά κάθε ομάδα μπορεί να κερδίσει οπουδήποτε και πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι», πρόσθεσε στη συνέχεια.

Έπειτα αναφέρθηκε στον Κώστα Σλούκα, λέγοντας πως στα πρώτα δύο παιχνίδια τους δημιούργησε πολλά προβλήματα, ενώ μίλησε για τον τρόπο που μπορούν να τον περιορίσουν. «Μας προκάλεσε πολλά προβλήματα στα δύο πρώτα παιχνίδια. Μιλήσαμε για το πώς μπορούμε να τον περιορίσουμε καλύτερα τις τελευταίες ημέρες. Θα χρειαστεί ομαδική προσπάθεια, όχι μόνο από έναν παίκτη»

Τέλος όσον αφορά τη δική του απόδοση είπε: «Νιώθω καλύτερα μετά τον τραυματισμό που είχα στον ώμο. Δεν έπαιξα καλά στα δύο πρώτα ματς, αλλά θέλω να το αλλάξω αυτό».

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News