Η «κατάρα» του Φατίχ Τερίμ: Κοντά στην απόλυση για 2η φορά πριν από τελικό Κυπέλλου!

Η «κατάρα» του Φατίχ Τερίμ: Κοντά στην απόλυση για 2η φορά πριν από τελικό Κυπέλλου!

Ο Φατίχ Τερίμ δεν θα προλάβει να κοουτσάρει σε δεύτερο τελικό Κυπέλλου στην καριέρα του μετά το Coppa Italia της σεζόν 2000-2001.

Αν μια ομάδα από τις τρεις που δούλεψε στο εξωτερικό, θυμάται με όμορφες αναμνήσεις και χρωστά ευγνωμοσύνη στον Φατίχ Τερίμ, αυτή θα είναι η Φιορεντίνα.

Ο Τούρκος προπονητής που βρίσκεται σχεδόν με τα δύο πόδια στην έξοδο από τον Παναθηναϊκό, οδήγησε τη Φιορεντίνα στον τελικό του Κυπέλλου Ιταλίας πριν από 23 χρόνια, αλλά δεν βρέθηκε στον πάγκο της ομάδας στο τελευταίο παιχνίδι με την Πάρμα.

Ο «Αυτοκράτορας» απέκλεισε τις Περούτζια, Σαλερνιτάνα, Μπρέσια και Μίλαν για να βρεθεί στο μεγάλο τελικό, όμως, ο Ρομπέρτο Μαντσίνι τελικά πήρε τη δόξα και «ενίσχυσε» το βιογραφικό του με έναν σπάνιο τίτλο για την ομάδα της Φλωρεντίας.

Για τον Τερίμ το μεγάλο κέρδος ήταν η μεταγραφή του στη Μίλαν, στην οποία δεν μακροημέρευσε, για τον λόγο ότι τον «έφαγαν» τα αποδυτήρια.

Αντίστοιχα στον Παναθηναϊκό ο θρύλος της Γαλατασαράι απέκλεισε με τη σειρά, Ολυμπιακό, Ατρόμητο και ΠΑΟΚ, όμως, όπως όλα δείχνουν, ο Γιάννης Αλαφούζος δεν θα του επιτρέψει να ολοκληρώσει το έργο του στις 25 του Μάη με αντίπαλο τον Άρη.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News