ΟΡΙΣΤΙΚΟ! Πέμπτη η άφιξη του Λέτο...

ΟΡΙΣΤΙΚΟ! Πέμπτη η άφιξη του Λέτο...

Την Πέμπτη (4/2) θα έρθει τελικά στην ΑΘήνα ο Σεμπάστιαν Λέτο για λογαριασμό του Παναθηναϊκού, προκειμένου να τελειώσει η μεταγραφή του! Δείτε ποια ώρα…

Κλείδωσε η μέρα άφιξης του Σεμπάστιαν Λέτο στην Ελλάδα για να υπογράψει συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό. Ο Σέμπα είχε εικοινωνία με τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού την Τρίτη έτσι ώστε να κανονιστεί η μέρα και η ώρα άφιξής του.

[ads2]

Ο 29χρονος μεσοεπιθετικός ενημέρωσε πριν από λίγη ώρα ότι η άφιξή του στην Αθήνα θα πραγματοποιηθεί το απόγευμα της Πέμπτης (17:55). Στο “Ελ. Βενιζέλος” αναμένεται να βρεθεί πλήθος κόσμου του Τριφυλλιού. Οι φίλοι του Παναθηναϊκού έχουν… τρελαθεί!

Ο “Σέμπα” αναμένεται την Πέμπτη στο “Ελευθέριος Βενιζέλος” για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις κι εν συνεχεία να επισημοποιήσει τη μεγάλη επιστροφή στο “τριφύλλι”.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News