Ώρα για break στο Βελιγράδι - Τι ώρα παίζει ο Παναθηναϊκός

Μακάμπι-Παναθηναϊκός: Πότε και τι ώρα είναι τα Game 3 και Game 4

Ο Παναθηναϊκός είναι έτοιμος να πανηγυρίσει ένα μεγάλο «διπλό» και πάρει τα ηνία της σειράς με την Μακάμπι στα Play-Offs της Euroleague!

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει τη Μακάμπι στο Βελιγράδι (20:00) στο Game 3 των Playoffs με στόχο το 2-1 για το προβάδισμα πρόκρισης στο Final-4.

Ο δρόμος για το Βερολίνο περνάει για την ομάδα του Εργκίν Αταμάν από το Βελιγράδι. Μετά το 1-1 στα δύο ματς του ΟΑΚΑ οι «πράσινοι» αντιμετωπίζουν τη Μακάμπι στην Aleksandar Nikolic Hall του Βελιγραδίου και καλούνται να πάρουν τουλάχιστον μία νίκη στα δύο παιχνίδια που διεξάγονται εκεί ώστε είτε να φέρουν ξανά τη σειρά στο ΟΑΚΑ για Game 5, είτε να τελειώσουν την υπόθεση πρόκριση!

Το παιχνίδι, Μακάμπι – Παναθηναϊκός AKTOR, θα ξεκινήσει στις 20:00 και θα μεταδοθεί από το NovaSports 4.

Το «τριφύλλι» που θα παραταχθεί χωρίς τον Χουάντσο Ερνανγκόμεθ στις αναμετρήσεις επί σερβικού εδάφους γνωρίζει πως ναι μεν έχασε το πλεονέκτημα έδρας, αλλά θα κυνηγήσει τουλάχιστον μία νίκη σε ουδέτερο έδαφος και γήπεδο, καθώς η «ομάδα του λαού» λόγω του πολέμου στη Γάζα δεν έχει τη δυνατότητα να φιλοξενήσει αγώνες στο Τελ Αβίβ.

Σε κάθε περίπτωση όμως ζητούμενο είναι να παρουσιαστεί μια καλύτερη αγωνιστική εικόνα κυρίως στην άμυνα και τα ριμπάουντ, αρχής γενομένης από το Game 3 που είναι καθοριστικό ψυχολογικά, αφού ο νικητής θα κάνει το 2-1 και θα απέχει πλέον μία νίκη από το Final-4.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News