Παρασκήνιο: Το τηλεφώνημα του Γιοβάνοβιτς στον Γκατσίνοβιτς

Το κόστος για Γκατσίνοβιτς και ο λόγος της μη ύπαρξης οψιόν αγοράς

Τον 26χρονο διεθνή Σέρβο μεσοεπιθετικό της Χοφενχάιμ Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς απέκτησε ο Παναθηναϊκός την τελευταία ημέρα της μεταγραφικής περιόδου.

Οι πράσινοι θα στραφούν πλέον στην αγορά των ελεύθερων για την περαιτέρω ενίσχυση τους αριστερός μπακ και εξτρέμ ενώ η μεταγραφή του Γκατσίνοβιτς έγινε με τη μορφή δανεισμού από τη γερμανική ομάδα που δεν δέχτηκε να μπει οψιόν αγοράς στη διαπραγμάτευση της με τον Παναθηναϊκό.

Η συγκεκριμένη μεταγραφή φέρει τη σφραγίδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς ο οποίος επέλεξε τον συμπατριώτη του και έκανε ο ίδιος το ψηστήρι για να τον ντύσει στα πράσινα.

Τον πήρε ο ίδιος τηλέφωνο του μίλησε για το ποδοσφαιρικό πλάνο της ομάδας και τον τρόπο αξιοποίησής του μέσα απ’ αυτό ενώ σημαίνοντα ρόλο στην ύπαρξη συμφωνίας έπαιξε η θέση για την οποία τον προορίζει.

Αυτή του αριστερού εσωτερικού μέσου στο 4-3-3 όπου ο Γκατσίνοβιτς έκανε τα καλύτερα ματς της καριέρας του με τη φανέλα της Αϊντραχτ εκτοξεύοντας τη χρηματιστηριακή του αξία.

Στη Χοφενχάιμ ωστόσο τον χρησιμοποιούσαν φέτος σε ρόλο δεξιού εξτρέμ και ο ίδιος δεν έβλεπε μέλλον ούτε ένιωθε άνετα σε αυτή τη θέση την ίδια στιγμή που ο στόχος του είναι να βρεθεί με την εθνική Σερβίας στο Μουντιάλ του Κατάρ.

Ετσι είπε το ναι και έφτασε στην Αθήνα χθες το πρωί. Λίγες ώρες αργότερα υπέγραψε το συμβόλαιό του έως το καλοκαίρι.

Πηγή: ΕΦΣΥΝ

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News