Παναθηναϊκός: Τώρα τι έχουν να πουν για τον Αταμάν;

Αταμάν: Αποκάλυψη για το μέλλον του στον Παναθηναϊκό - Οι δηλώσεις στη συν. Τύπου

Είναι αλλιώς όταν βγαίνεις από την χώρα σου και μέσα σε μήνες καταφέρνεις κάτι τόσο σημαντικό, κοουτσάροντας το νο1 ελληνικό αθλητικό brand.

O Εργκίν Αταμάν εν μέσω ειρωνειών όταν έλεγε πέρσι ότι έρχεται ΟΑΚΑ για να ξορκίσει το φάντασμα του Ζοτς,  πήρε μια ομάδα που ήταν 17η και κατάφερε μέσα σε λίγους μήνες να την πάει 2η και στο Final Four μετά από 12 χρόνια με ΟΛΟΚΑΙΝΟΥΡΙΟ δυναμικό.

Το ωραίο είναι πως αν δεν έχανε και ματς που ήταν του χεριού του (με την Παρτιζάν στο Βελιγράδι, με τον Ολυμπιακό και την Μακάμπι στο Μαρούσι) μπορεί να έπαιρνε και την 1η θέση!

Με ορισμένους παίκτες να μην βγαίνουν (όπως είναι λογικό) με αποτέλεσμα να παίζει με σφιχτό και περιορισμένο ροτέισον, ο κόουτς είχε θέματα τόσους μήνες, ειδικά όταν έβλεπε τα μεγάλα του ονόματα να μην μπορούν να ανταποκριθούν.

Αυτό που κατάφερε είναι πραγματικά ΤΕΡΑΣΤΙΟ, αμφιβάλλουμε αν ακόμα κι ο μέγας Ομπράντοβιτς θα μπορούσε να πετύχει κάτι ανάλογο, βλέποντας π.χ τους δικούς του “Βιλντόζα” και “Χουάντσο” να αποδίδουν κάτω από τις προσδοκίες.

Τεράστιο RESPECT στον Τούρκο ότι κι αν γίνει στο Βερολίνο, από εμάς τουλάχιστον θα το είχε ακόμα κι αν η πολύ καλή ομάδα του Οντέτ Κάτας σε απέκλειε την Τρίτη.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Στρατής
Σε αυτή την δουλειά από το 1995, στην Παναθηναϊκή καθημερινότητα από το 2006. Όλα αυτά τα χρόνια καταπιανόμαστε καθημερινώς από διαφορετικά μετερίζια με τον μεγαλύτερο σύλλογο του τόπου αντιμετωπίζοντας την καθημερινότητά του με πράσινα γυαλιά μεν, αλλά (θέλουμε νε πιστεύουμε) δίχως παρωπίδες. Επικοινωνία: dimitris.stratis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News