Βαγγέλης Ιωάννου: «Ο Παναθηναϊκός θυμίζει τον Ολυμπιακό του 2012» (vid)

Βαγγέλης Ιωάννου: «Ο Παναθηναϊκός θυμίζει τον Ολυμπιακό του 2012» (vid)

Ο Βαγγέλης Ιωάννη παρέθεσε τη δική του άποψη για την ευρωπαϊκή πορεία του Παναθηναϊκού AKTOR επί των ημερών του Εργκίν Αταμάν.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Ο Παναθηναϊκός πάει να πάρει την Ευρωλίγκα. Όχι στο στυλ παιχνιδιού, όχι στα μπασκετικά χαρακτηριστικά. Ο Παναθηναϊκός θυμίζει τον Ολυμπιακό του 2012.

Δώδεκα χρόνια μετά θυμίζει ως προς τα αποτελέσματα και τις αγωνιστικές υπερβάσεις θυμίζει τον Ολυμπιακό του 2012. Δεν γίνεται σύγκριση της ποιότητας του μπάσκετ που παίζεται, δεν γίνεται σύγκριση των εμφανίσεων, αλλά με βάση τα αποτελέσματα.

Την αύρα που έχει, αυτό που βγάζει η ομάδα του Παναθηναϊκού φέτος, τη δίψα που έχει και τη φόρα με την οποία έρχεται. Διαφωνώ οριζοντίως και καθέτως ότι είναι μπόνους ό,τι και να κάνει στο Final Four. Ο Παναθηναϊκός πάει να πάρει την Ευρωλίγκα!»

Δείτε παρακάτω:

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News