Αποκλείστηκε με βαρύ σκορ από το Κύπελλο ο Παναθηναϊκός

Αποκλείστηκε με βαρύ σκορ από το Κύπελλο ο Παναθηναϊκός

Ο Πανιώνιος ολοκλήρωσε το παζλ των ημιτελικών, καθώς επικράτησε με 16-6 του Παναθηναϊκού στον τέταρτο προημιτελικό του Final-8 του Κυπέλλου Ανδρών, που λαμβάνει χώρα στο κολυμβητήριο του Λαιμού στη Βουλιαγμένη.

Η ομάδα του Κώστα Δήμου, με μια εξαιρετική δεύτερη περίοδο, κατάφερε να ξεπεράσει την αντίσταση του «τριφυλλιού», που αγωνίστηκε χωρίς τον τραυματία Νίκο Παπανικολάου.

Οι Νεοσμυρνιώτες ετοιμάζονται να αντιμετωπίσουν τον Ολυμπιακό στον δεύτερο ημιτελικό (10/5, 20:00), με σκοπό να ξεπεράσουν το μεγάλο φαβορί της διοργάνωσης.

Ο Παναθηναϊκός ξεκίνησε δυναμικά στο ματς και με σερί τριών γκολ, προηγήθηκε με 4-2 στο τέλος της πρώτης περιόδου. Στην έναρξη του δεύτερου δεκαλέπτου, ο Γαλανίδης έκανε απόκρουση σε πέναλτι του Στίβενσον.

Ο Πανιώνιος βελτίωσε την αμυντική του λειτουργία, αλλά αντιμετώπιζε δυσκολίες στην επίθεση, χάνοντας συνεχόμενες ευκαιρίες ακόμη και με αριθμητικό πλεονέκτημα.

Στο τέλος του τρίτου οκταλέπτου οι παίκτες του Πανιωνίου κατάφεραν να ξεφύγουν με σκορ 9-5. Ο Παναθηναϊκός φάνηκε να χάνει την αίσθηση του παιχνιδιού, με αποτέλεσμα η διαφορά στο σκορ να μεγαλώσει. Στο 1:35 ο Κωνσταντίνος Γκιουβέτσης σε κόντρα διαμόρφωσε το τελικό 16-6.

Τα οκτάλεπτα: 2-4, 5-1, 2-0, 7-1

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Κώστας Δήμου): Γαλανίδης, Κοπελιάδης 3, Μπουζαλάς, Γκιουβέτσης 2, Παπάκος, Γραμματικός, Καλαϊτζής 2, Μοσκόφ 5, Μουρίκης 1, Γούνας 2, Σοφός, Καπετανάκης 1, Λιμαράκης, Παυλοστάθης

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Δημήτρης Μάζης): Ριστίσεβιτς, Δευτεραίος, Κανδανολέων, Νικολαϊδης, Στίβενσον 1, Μπραϊμης, Σγουρίδης 3, Χατζηγούλας 1, Δερμιτζάκης, Αγκόρτσας, Αλβέρτης 1, Κρατημένος, Χωματάς, Ζερβουδάκης

Διαιτητές: Μπουδραμής, Αχλαδιώτης

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News