Παναθηναϊκός μεταγραφές: Το σχέδιο για διπλό «μπαμ» με Πέλκα και Γιαννούλη

Παναθηναϊκός μεταγραφές: Το σχέδιο για διπλό «μπαμ» με Πέλκα και Γιαννούλη

Ολοένα και φουντώνουν τα σενάρια στον ποδοσφαιρικό για την ελληνοποίηση του ρόστερ που επιδιώκει εδώ και μήνες η διοίκηση των «Πρασίνων».

Με τον Χουάνκαρ να αποχωρεί από τον Παναθηναϊκό το προσεχές καλοκαίρι ανοίγει ο δρόμος για την απόκτηση ενός αριστερού μπακ, με τον Δημήτρη Γιαννούλη να κερδίζει την… κούρσα εφόσον πάρει την απόφαση να επιστρέψει στην Ελλάδα.

Στο πλαίσιο της ελληνοποίησης του ρόστερ, είναι και ο Δημήτρης Πέλκας στο κάδρο, αφού μετά από μία τετραετία στο εξωτερικό (Φενερμπαχτσέ, Χαλ, Μπασακσεχίρ) σκέφτεται πλέον σοβαρά τον επαναπατρισμό και το Τριφύλλι μαζί με τον ΠΑΟΚ είναι οι δύο διεκδικητές του.

Αμφότεροι δεν θα συνεχίσουν την καριέρα τους στην τρέχουσα ομάδα τους, αναζητούν τον επόμενο σταθμό της ποδοσφαιρικής τους ζωής και καλούνται στην προσεχή μεταγραφική περίοδο να κλείσουν το καλύτερο deal γι’ αυτούς και τις οικογένειές τους.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News