Παναθηναϊκός: Γυρνάει τον διακόπτη ο Εξάστερος!

FINAL FOUR 2024: Πότε παίζει ο Παναθηναϊκός - Ο πιθανός αντίπαλος

Κανένα λόγο δεν έχουμε να μην πιστέψουμε τους ανθρώπους του οργανισμού που λένε ότι του χρόνου ο Εξάστερος θα είναι ακόμα καλύτερος.

Ο Παναθηναϊκός μοιάζει, μετά από μια πολύ καλή σεζόν, να απέχει λίγο από το να έχει όλα τα εργαλεία που πρέπει ώστε να παίξει το μπάσκετ του προπονητή του.

Ο  Αταμάν έχει φέρει πνεύμα νικητή, επιθετικότητα σε δηλώσεις και κινήσεις που ταιριάζει σε ένα σύνολο σαν το τριφύλλι, ένα δυναμισμό ο οποίος εκφράζεται σε πλαίσιο παιχνιδιού που μπορεί να βοηθήσει σημαντικά αρκετούς από τους παίκτες του (κυρίως κάποιους οι οποίοι φέτος έχουν σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή τους).

Υπάρχει δεδικασμένο από τις εποχές των Παυλοθανάσηδων και ως γνωστόν όταν αυτή η οικογένεια λέει κάτι το εννοεί.

Σλούκας και Ναν π.χ είναι απίθανοι παίκτες και θα έχει ενδιαφέρον να δούμε πως θα απορροφηθούν του χρόνου σε αγωνιστικό περιβάλλον που ναι μεν θα τους ταιριάζει αλλά παίζοντας περισσότερο μακριά από τη μπάλα, μιας και υπάρχει επιθυμία να έρθει αντι-Βιλντόζα που θα κάνει την διαφορά και θα ισχυροποιήσει κι άλλο την περιφέρεια.

Ακόμα ένας επιπλέον ψηλός για να μην νιώθει μοναξιά ο Ματίας Λεσόρ του οποίου το μεγάλο κορμί και συνολικά το skillset του δένει άψογα με τους συμπαίκτες του, πλην όμως πάντα οι καλοί αναπληρωματικοί χρειάζονται.

Το τριφύλλι είναι φτιαγμένο για να παίξει δυναμικό, free style μπάσκετ Αταμάν που γουστάρει τους σταρ και τους αφήνει στο παρκέ ελεύθερους να αυτοσχεδιάζουν.

Η κουλτούρα νικητή καλλιεργείται και πάλι, σε λίγο καιρό θα χρειαστεί η ομάδα να στελεχωθεί πιο σωστά, πάντα σε συνάρτηση με αυτό που θέλει να παρουσιάσει.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Στρατής
Σε αυτή την δουλειά από το 1995, στην Παναθηναϊκή καθημερινότητα από το 2006. Όλα αυτά τα χρόνια καταπιανόμαστε καθημερινώς από διαφορετικά μετερίζια με τον μεγαλύτερο σύλλογο του τόπου αντιμετωπίζοντας την καθημερινότητά του με πράσινα γυαλιά μεν, αλλά (θέλουμε νε πιστεύουμε) δίχως παρωπίδες. Επικοινωνία: dimitris.stratis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News