Παναθηναϊκός - Προμηθέας: Κανάλι, ώρα και τηλεοπτική μετάδοση (10/05)

FINAL FOUR 2024: Πότε παίζει ο Παναθηναϊκός - Ο πιθανός αντίπαλος

Μια όμορφη μπασκετική γιορτή με καλεσμένο τον Προμηθέα στο ΟΑΚΑ!

Αγωνιστικών υποχρεώσεων συνέχεια για το Τριφύλλι, αυτή τη φορά με φόντο το εγχώριο πρωτάθλημα!

Ο Παναθηναϊκός δεν έχει το περιθώριο να γιορτάσει την μεγάλη πρόκριση-επιστροφή στο Final Four του Βερολίνου. Λόγω των ευρωπαϊκών υποχρεώσεών τους, οι «πράσινοι»… χρωστούν το 1ο ματς του Top 6, αυτό με τον Προμηθέα.

Ο εξ’ αναβολής αγώνας με τους Πατρινούς θα πραγματοποιηθεί σήμερα (10/05, 20:15) στο ΟΑΚΑ. Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός, πάντα δίπλα στον κόσμο της, έχει ορίσει γενική είσοδο για τον αγώνα στα 7€, προκειμένου να έχουν όλοι την δυνατότητα να απολαύσουν μια ακόμα γιορτή του ελληνικού μπάσκετ.

Σλούκας και Χουάντσο ταλαιπωρούνται από προβλήματα και θα προφυλαχθούν από τον Εργκίν Αταμάν, με παίκτες που επιβαρύνθηκαν λιγότερο στην σειρά με την Μακάμπι να παίρνουν αυξημένο χρόνο στο ροτέισον του Τούρκου τεχνικού.

Το παιχνίδι, Παναθηναϊκός AKTOR – Προμηθέας, θα ξεκινήσει στις 20:15 και θα μεταδοθεί από την ΕΡΤ3.

Παναθηναϊκός – Προμηθέας: Κανάλι, ώρα και τηλεοπτική μετάδοση (10/05)

Το μήνυμα του Δημήτρη Γιαννακόπουλου για το Final Four:

«Όλοι θέλαμε να έχουν έρθει διαφορετικά τα αποτελέσματα χθες, μόνο και μόνο για να έχουμε παραπάνω εισιτήρια, με την κάψα του κόσμου να πάει στο Βερολίνο. 434, 454 εισιτήρια παίρνει κάθε ομάδα, τα οποία πρέπει να διατεθούν σε κόσμο που έχει πάρει διαρκείας που έχει συνεχόμενη παρουσία στο ΟΑΚΑ.

Anyway, για να έρθουμε στην ουσία. Δυστυχώς εγώ δεν έχω να εξυπηρετήσω καλά-καλά την οικογένειά μου, άρα το να λαμβάνω μηνύματα από τον καθένα όσο και να σας αγαπάω, “θέλω ένα, θέλω δύο, θέλω 302 εισιτήρια’, δυστυχώς παιδιά ούτε ένα. Ούτε ένα για δείγμα. Όποιος θέλει απευθύνεται στην ΚΑΕ ή στα διάφορα σάιτ που τα πουλάνε».

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News