ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΤΙΚΗ περιγραφή από τον σπίκερ της Ευρωλίγκα: «Eλευθερία ή θάνατος! - Δεν έχω ξαναδεί τέτοιες σκηνές» (vid)

ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΤΙΚΗ περιγραφή από τον σπίκερ της Ευρωλίγκα: «Eλευθερία ή θάνατος! - Δεν έχω ξαναδεί τέτοιες σκηνές» (vid)

Ο σπίκερ της Ευρωλίγκα έδωσε… ρέστα με τη λήξη του Game 5 ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τη Μακάμπι και την πρόκριση του Τριφυλλιού στο F4 του Βερολίνου.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Σίγουρα παίρνει πολύ χρόνο να πας από την αναρχία στην κανονικότητα. Τώρα ξεπερνούν την κανονικότητα. Eλευθερία ή θάνατος. Ο μύθος του Παναθηναϊκού ζει! Για αυτούς!

Από τον θάνατο στην ελευθερία. Ο Εργκίν Αταμαν, όπως τα κειμήλια της αρχαίας αθήνας, επανέφερε τα σαπισμένα συντρίμμια του παναθηναϊκού στo πρώτερο μεγαλείο τους.

Από την χειρότερη χρονιά στην ιστορία τους, στο πρώτο φάιναλ φορ μετά από χρόνια. Και θα πάνε μέχρι το τελευταίο κομμάτι της περιόδου για πρώτη φορά μετά την εποχή του Ζέλικο Ομπράντοβιτς. Πανηγυρισμοί με φίλους και οικογένεια. Φωτοβολίδες εκτοξεύονται από τους πάγκους.

Απόψε ο Παναθηναϊκός κλείνει το ματς χωρίς τον Σλούκα. Δεν έχω ξαναδεί στη ζωή μου σκηνές ακριβώς όπως αυτή. Ο Εργκιν Αταμαν (γίνεται) αυτομάτως θρύλος. Η ξηρασία τελείωσε»

Δείτε παρακάτω:

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News