Από τον Ολυμπιακό... στον Παναθηναϊκό η Ευαγγελία Τάνη!

Από τον Ολυμπιακό... στον Παναθηναϊκό η Ευαγγελία Τάνη!

Στον Παναθηναϊκό θα παραμείνει η Ειρήνη Χατζηευστρατιάδου και την επόμενη χρονιά, ενίσχυση στην θέση της πασαδόρου με την Ευαγγελία Τάνη.

Τα χρώματα του Παναθηναϊκού θα συνεχίσει να φοράει η Ειρήνη Χατζηευστρατιάδου. Η Ελληνίδα κεντρικός, που ήταν μία από τις πρωταγωνίστριες της κατάκτησης του πρωταθλήματος, συμφώνησε με την διοίκηση για την επέκταση της συνεργασίας τους.

Η Χατζηευστρατιάδου ανακοινώθηκε τον Μάιο του 2021 από τους «πράσινους» και έκτοτε έχει πανηγυρίσει 3 πρωταθλήματα, 1 κύπελλο και 1 double.

Ενώ άλλη μια ενίσχυση πραγματοποίησε η διοίκηση του «τριφυλλιού», αφού έχει έρθει σε συμφωνία για την απόκτηση της πασαδόρου, Ευαγγελίας Τάνη.

Η Θεσσαλονικιά πασαδόρος πήγε φέτος από τον Άρη στον Ολυμπιακό, αλλά η πρόταση ανανέωσης από την ομάδα του Πειραιά δεν έγινε αποδεκτή.

Προτίμησε το Μαρκόπουλο για να παίζει, όμως η αποχώρηση του κόουτς Πασκουαλίνο και των Νικολογιάννη, Τοντάι την έκαναν να αποχωρήσει.

Εν τέλει όλα δείχνουν ότι θα αγωνιστεί τελικά στον Παναθηναϊκό, ως αλλαγή της Αθηνάς Παπαφωτίου.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News