Πρόταση 2 εκατ. ευρώ για Βαγιαννίδη - Η απάντηση του Παναθηναϊκού
Όλη η… Ευρώπη στα πόδια του σχεδόν 23χρονου δεξιού μπακ του Τριφυλλιού, που με τον επαναπατρισμό του έχει ανέβει επίπεδο ποδοσφαιρικά κάνοντας τον περιζήτητο στην πιάτσα.
Η έλευση του Τζορτζ Μπάλντοκ σε συνδυασμό με την -εκτός απροόπτου- ανανέωση του Γιάννη Κώτσιρα βολεύει την κατάσταση, σε ενδεχόμενη πώληση του Γιώργου Βαγιαννίδη σε ομάδα του εξωτερικού.
Με τις μεταγραφές να… κοντοζυγώνουν, οι μνηστήρες για τον νεαρό κάνουν ουρά από σωρεία ευρωπαϊκών κλαμπ, με τελευταία ομάδα που έχει δείξει «ζεστό» ενδιαφέρον να είναι η Χόφενχαϊμ.
Ο Παναθηναϊκός, όπως έχει ξεκαθαρίσει στο παρελθόν, έχει θέση τον πήχη στο ποσό των τεσσάρων, τουλάχιστον εκατομμυρίων ευρώ, όσον αφορά την τιμή με την οποία θα συζητούσε για να τον παραχωρήσει.
Η προσφορά των Γερμανών άγγιζε τα δύο εκατομμύρια ευρώ που όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό είναι μακριά από τα στάνταρ της πράσινης ΠΑΕ, ειδικά αν αναλογιστεί κανείς ότι η Ίντερ διατηρεί ποσοστό μεταπώλησης και θα μοιραστεί σε αυτή ένα σημαντικό ποσό.
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Παναθηναϊκός, Πινέδα: Τα σενάρια που κυκλοφορούν και τα σημερινά δεδομένα
- Παναθηναϊκός: Το παρασκήνιο πριν το γκολ του Κοντούρη, τι συνέβη με Νίστρουπ-Λούζα
- Παναθηναϊκός: Κοτζιάς για Ντιαρά – Τι έμαθε για το συμβόλαιό του
- Παναθηναϊκός: Το μεγάλο δίλημμα μετά τον Ουναΐ – Τι θα γίνει τον Ιανουάριο
- Παναθηναϊκός: Τρεις παίκτες για μια διαφορετική ενδεκάδα με την ΑΕΚ