Πρόταση 2 εκατ. ευρώ για Βαγιαννίδη - Η απάντηση του Παναθηναϊκού

Παναθηναϊκός: Αγωνία για Βαγιαννίδη

Όλη η… Ευρώπη στα πόδια του σχεδόν 23χρονου δεξιού μπακ του Τριφυλλιού, που με τον επαναπατρισμό του έχει ανέβει επίπεδο ποδοσφαιρικά κάνοντας τον περιζήτητο στην πιάτσα.

Η έλευση του Τζορτζ Μπάλντοκ σε συνδυασμό με την -εκτός απροόπτου- ανανέωση του Γιάννη Κώτσιρα βολεύει την κατάσταση, σε ενδεχόμενη πώληση του Γιώργου Βαγιαννίδη σε ομάδα του εξωτερικού.

Με τις μεταγραφές να… κοντοζυγώνουν, οι μνηστήρες για τον νεαρό κάνουν ουρά από σωρεία ευρωπαϊκών κλαμπ, με τελευταία ομάδα που έχει δείξει «ζεστό» ενδιαφέρον να είναι η Χόφενχαϊμ.

Ο Παναθηναϊκός, όπως έχει ξεκαθαρίσει στο παρελθόν, έχει θέση τον πήχη στο ποσό των τεσσάρων, τουλάχιστον εκατομμυρίων ευρώ, όσον αφορά την τιμή με την οποία θα συζητούσε για να τον παραχωρήσει.

Η προσφορά των Γερμανών άγγιζε τα δύο εκατομμύρια ευρώ που όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό είναι μακριά από τα στάνταρ της πράσινης ΠΑΕ, ειδικά αν αναλογιστεί κανείς ότι η Ίντερ διατηρεί ποσοστό μεταπώλησης και θα μοιραστεί σε αυτή ένα σημαντικό ποσό.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News