Παναθηναϊκός: Οι 4 (σίγουρες) μεταγραφές, οι θέσεις και ο Γιαννούλης

PANATHINAIKOS FC LOGO WALLPAPER

Ο Γιάννης Παπαδημητρίου και οι συνεργάτες του έχουν ξεκινήσει να σαρώνουν την αγορά για την ενίσχυση της ομάδας στην προσεχή καλοκαιρινή περίοδο.

Οι μεταγραφές πλησιάζουν για τον Παναθηναϊκό, με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι αναμένεται να πραγματοποιηθούν τουλάχιστον τέσσερις κινήσεις – ουσίας σε θέσεις τις οποίες η ομάδα έχει επιτακτική ανάγκη να ενισχυθεί.

Οι πράσινοι δεδομένα θα αποκτήσουν έναν πλάγιο μπακ, δύο εξτρέμ και ίσως έναν χάφ, με αυτές να θεωρούνται «τελεσίδικες» και να μην επηρεάζονται από τυχόν αποχωρήσεις από το ρόστερ.

Επιπλέον, σε περίπτωση που ο Δημήτρης Γιαννούλης επιθυμεί να επιστρέψει στην Ελλάδα το Τριφύλλι θα είναι οδηγός στην κούρσα της… υπογραφής του λόγω προεργασίας που έχει κάνει εδώ και καιρό με τον αριστερό μπακ της Εθνικής ομάδας.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News