Παρέμβαση Στέφανου Χίου: «Κύριε Γιαννακόπουλε εδώ και τώρα, πάρτε την ΠΑΕ από τον Αλαφούζο!» (vid)

Παρέμβαση Στέφανου Χίου: «Κύριε Γιαννακόπουλε εδώ και τώρα, πάρτε την ΠΑΕ από τον Αλαφούζο!» (vid)

Μετά την πρόκριση του Παναθηναϊκού στο Final Four ο Στέφανος Χίος ζήτησε από τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο να αγοράσει την «πράσινη» ΠΑΕ και να απομακρύνει τον Γιάννη Αλαφούζο.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Θέλω να πω δυο κουβέντες για τον Παναθηναϊκό. Εγώ γεννήθηκα πράσινος και θα πεθάνω πράσινος.

Η Θύρα 13 – γιατί οι μεγάλες αγάπες δεν ξεχνιούνται – στην οποία κάποτε υπήρξα και εγώ οπαδός και κουνούσα ένα κασκόλ πράσινο με το τριφύλλι – έβγαλε μια ανακοίνωση κατά του Αλαφούζου σε στιγμές που θυμίζουν έντονα τη διάλυση της ιστορικής ομάδας του Παναθηναϊκού στη Ριζούπολη στο ματς με τον Ολυμπιακό.

Δεν είναι τυχαία η ανακοίνωση, ούτε το χρονικό σημείο. Και τότε γίνονταν μεγάλα συλλαλητήρια κατά της οικογένειας Βαρδινογιάννη, τώρα είναι ο Αλαφούζος. Η 13 έβγαλε μια εξοργιστική για τον κ. Αλαφούζο, ανακοίνωση που πικράθηκε και στενοχωρήθηκε. Αλαφούζο πούλα και φύγε. Λένε κι άλλα πράγματα που δεν θέλω να τα πω.

Η λαϊκή βάση του Παναθηναϊκού, η κερκίδα που γεμίζει το γήπεδο, καλεί τον Αλαφούζο να εγκαταλείψει την ομάδα. Θέλω να πω χωρίς να υιοθετώ τη φρασεολογία και τις βιοπραγείες που κάνουν πολλές φορές, που είναι θυμωμένα νιάτα, – παρά το γεγονός πως έχω κάνει και γω τις κουδουνάδες μου -, ότι το αίτημα της Θύρας 13 είναι ένα δίκαιο αίτημα, που πρέπει να γίνει πραγματικότητα και να υλοποιηθεί.

Η εκτίμησή μου, είναι πως ο κύριος Αλαφούζος θα πρέπει να απομακρυνθεί ή να αποχωρήσει από την ιστορική ομάδα του Παναθηναϊκού, η οποία έχει να πάρει πρωτάθλημα 12 χρόνια και έχει εξευτελιστεί ποδοσφαιρικά, ενώ στο μπάσκετ κατήγαγε μια περήφανη νίκη στο ΟΑΚΑ…

Κύριε Γιαννακόπουλε, αν με ακούτε, που με ακούτε, είναι μια μεγάλη ευκαιρία τώρα, που η ομάδα του μπασκετικού ΠΑΟ βρίσκεται στην κορύφωσή της, να πάρετε και την ομάδα του ποδοσφαίρου. Έχω διαβάσει 100άδες μηνύματα από χθες.

Παρακαλώ σαν φίλαθλος του Παναθηναϊκού, πάρτε την ομάδα από τον Αλαφούζο, αγοράστε τις μετοχές και ζητήστε την ενίσχυση του κόσμου, θα σας τη δώσει απλόχερα και εγώ το ίδιο. Εδώ και τώρα, αγοράστε τον ποδοσφαιρικό Παναθηναϊκό και οδηγήστε τον στα μεγάλα σαλόνια. Υπογραφή ένας βάζελος που λέγεται Χίος.»

Δείτε παρακάτω:

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News