Όταν πιάνουν τον Παναθηναϊκό στο στόμα τους... θα μιλούν για Champions League!

Όταν πιάνουν τον Παναθηναϊκό στο στόμα τους... θα μιλούν για Champions League!

Ο Παναθηναϊκός ανέκαθεν ήταν η ελληνική ομάδα με το ευρωπαϊκό DNA και αυτό δεν θα αλλάξει ούτε σε δέκα αιώνες.

Το Τριφύλλι έγραψε ιστορία, κυρίως, στο Champions League, στο κορυφαίο επίπεδο του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου, και σε δεύτερο χρόνο, στο UEFA.

Δεν είχε την ευκαιρία ποτέ να κατακτήσει το Ιντερτότο, γιατί οι ομάδες του ήταν εντός προγνωστικών για την κατάκτηση της μεγάλης κούπας με τα αυτιά.

Με τον ερχομό του UEFA Conference League, η πόρτα της Ευρώπης άνοιξε και για άλλες ομάδες της Ελλάδας (Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ), τη στιγμή που ο «ΠΡΕΣΒΗΣ» απουσιάζει για πολλούς και διάφορους λόγους από το προσκήνιο.

Μετά από επτά γκολ παθητικό ο Ολυμπιακός πριν από 1,5 μήνα κόντρα σε Παναθηναϊκό (1-3) και Μακάμπι Τελ Αβίβ (1-4) μέσα στο «Γ. Καραϊσκάκης», ο Μεντιλίμπαρ με ένα μαγικό «ραβδί» κατάφερε να βάλει έξι γκολ στους Ισραηλινούς και τώρα, να βάλει άλλα έξι στην Άστον Βίλα.

Η τρίτη διοργάνωση σε δυναμική της UEFA θα διεξαχθεί στην Ελλάδα, ο Ολυμπιακός θα αγωνιστεί στην OPAP Arena απέναντι στη Φιορεντίνα, ωστόσο, κάτι αντίστοιχο, με το «έπος» του Γουέμπλεϊ (ή του Άγιαξ και της Λίβερπουλ), πολύ δύσκολα θα το ζήσει ξανά η χώρα και η επιτυχία θα ανήκει για πάντα στον Παναθηναϊκό.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News