Παναθηναϊκός μεταγραφές: Ώρα για Πέλκα στο Τριφύλλι;

Παναθηναϊκός μεταγραφές: Ώρα για Πέλκα στο Τριφύλλι;

Ο 30χρονος κάνει σπουδαία σεζόν στην Τουρκία με τη φανέλα της Μπασακσεχίρ και το προσεχές καλοκαίρι καλείται να αποφασίσει για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Οι μεταγραφικές σειρήνες ηχούν για τα… καλά στον Παναθηναϊκό: Το συμβόλαιό του, που λήγει στις 30 Ιουνίου, εμπεριέχει οψιόν ανανέωσης της συνεργασίας για ένα ακόμα έτος, εφόσον, φυσικά συμφωνήσουν σε όλα οι δύο πλευρές.

Η λογική λέει ότι ο Δημήτρης Πέλκας θα εξαργυρώσει την φετινή χρονιά μετακομίζοντας σε ένα νέο σύλλογο με ρόλο αναπόσπαστο και διάρκεια αφού βρίσκεται στο πικ της ποδοσφαιρικής του ζωής και θα ψάξει ένα τελευταίο καλό συμβόλαιο.

Μετά τους Τάσο Μπακασέτα, Δημήτρη Λημνιό και Τζόρτζ Μπάλντοκ οι πράσινοι έχουν βάλει στο στόχαστρο και τον Έλληνα διεθνή, αφού θέλουν να ενισχύσουν τον γηγενή κορμό της ομάδας με ότι πιο ποιοτικό διαθέτει η Εθνική.

Στο κόλπο για την απόκτηση του, σε περίπτωση που επιλέξει να επιστρέψει στην πατρίδα του, θα μπει δυνατά και ο ΠΑΟΚ αφού το κοινό τους παρελθόν και οι άψογες σχέσεις τους θα μετρήσουν στην τελική απόφαση του ποδοσφαιριστή.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News