Να διατηρηθεί το κέφι με «ζημιά» στο Φάληρο!

Παναθηναϊκός: Απίθανο σκηνικό με Χατζηγιοβάνη-Γιοβάνοβιτς στον πάγκο

Ελπίζουμε οι ποδοσφαιριστές να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων στο ντέρμπι της Κυριακής ώστε να διατηρήσουν το κέφι στις τάξεις των φίλων τους που σχεδόν γέμισαν τη Λεωφόρο την προηγούμενη εβδομάδα, παρότι ο Παναθηναϊκός προερχόταν από δύο σερί ήττες.

Ήταν μεγάλη υπόθεση το μπιζάρισμα των οπαδών στο ματς με το Βόλο, μπορεί να αιφνιδιάστηκαν και οι ίδιοι οι άνθρωποι της ομάδας από την ζεστή υποδοχή αλλά και το εύρος του πλήθους, οι λόγοι είναι χιλιογραμμένοι.

Ο τρόπος που ασκεί διοίκηση ο Γιάννης Αλαφούζος έφθασε στο σημείο ο Παναθηναϊκός να είναι ένας σύλλογος που στην πραγματικότητα με την καθημερινότητα του απασχολεί λίγους.

Ο κόσμος εδώ και χρόνια αρνιόταν να συμβιβαστεί με τη γραμμή της διοίκησης και η ομάδα δεν ήταν ικανή να γεμίσει ούτε τη Λεωφόρο.

Τα προβλήματα εξακολουθούν να υπάρχουν στην κορυφή της ποδοσφαιρικής πυραμίδας όμως οι οπαδοί αναγνωρίζουν πως ο Ιβάν και οι παίκτες του «κάτι» πάνε να στήσουν. Θα είναι σπουδαίο για την ψυχολογία όλων ένα καλό αποτέλεσμα εκεί μέσα.

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News