Παναθηναϊκός: Οι πρώτοι κανόνες του Γιοβάνοβιτς - Η ατάκα στους παίκτες

Παναθηναϊκός: «Κλείνει» η δεύτερη μεταγραφή - Σε ποια θέση

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς είναι αντιδημοσιογραφικος…

Δεν του αρέσουν τα πολλά πολλά με οτιδήποτε άλλο πέραν του ποδοσφαιρικού τμήματος του φυσικού χώρου της εργασίας του.

Την ίδια στιγμή ωστόσο είναι άκρως επικοινωνιακός με τους ποδοσφαιριστές του και σε αυτές τις πρώτες ημέρες της καλοκαιρινής προετοιμασίας του Παναθηναϊκού έχει φροντίσει εμμέσως πλην σαφώς να περάσει τα πρώτα του μηνύματα.

Τους πρώτους κανόνες. Οχι με τρόπους αβάντας στη λογική τού χαϊδεύω αυτιά αλλά με τη γλώσσα της αλήθειας.

«Οποιος τρέχει και δίνει τα πάντα στο γήπεδο με το μάτι να γυαλίζει δεν έχει να φοβάται κανέναν. Οποιος δεν τρέχει και το μάτι του δεν γυαλίζει» δεν έχει να ελπίζει σε τίποτα. Τουλάχιστον σε ό,τι αφορά τον Παναθηναϊκό.

Το κλισέ κάθε χρόνο τέτοια εποχή στις προετοιμασίες έπεφταν κορμιά στην προπόνηση ο Γιοβάνοβιτς είναι σίγουρος ότι θα γίνει επιτέλους πράξη. Αποτελεί βασικό του κανόνα όπως και η πιστή τήρηση των ωραρίων στην προπόνηση αλλά και ο περιορισμός στη χρήση των social media πόσω μάλλον για ψύλλου πήδημα.

Πηγή: ΕΦΣΥΝ

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News