ΠΑΟΚ - ΑΕΚ Live Streaming: Δείτε ζωντανά σήμερα (28/04)

ΠΑΟΚ - ΑΕΚ Live Streaming

Να καλύψει το χαμένο έδαφος θέλει ο ΠΑΟΚ κόντρα στη ΑΕΚ που θέλει να κλειδώσει τον τίτλο.

ΠΑΟΚ – ΑΕΚ Live Streaming | PAOK – AEK Live Streaming:

Μεγάλο ντέρμπι στην 8η αγωνιστική των πλέι-οφ της Super League, με τον ΠΑΟΚ να υποδέχεται την ΑΕΚ στην Τούμπα (19:30).

Η Super League έχει μπει στην τελική της ευθεία και το σπουδαίο ντέρμπι «Δικεφάλων» στην Τούμπα αναμένεται να παίξει καθοριστικό ρόλο στην εκπληκτική μάχη για τον τίτλο του πρωταθλητή.

Διαφορετικό κλίμα

Μετά το εμφατικό 3-0 επί του Παναθηναϊκού στη Νέα Φιλαδέλφεια, η ΑΕΚ (75β.) απέκτησε τεράστιο προβάδισμα για την δεύτερη συνεχόμενη κατάκτηση του βαρύτιμου τροπαίου. Η ομάδα του Ματίας Αλμέιδα ήταν εντυπωσιακή, κυριάρχησε απόλυτα απέναντι στο «τριφύλλι» και πλέον βρίσκεται στο +4 από τους «πράσινους». Η «Ένωση» φόρεσε την… ταμπέλα του απόλυτου φαβορί και μία νίκη στην Τούμπα θα την φέρει μία ανάσα μακριά από την back to back κατάκτηση της Super League.

O Ματίας Αλμέιδα βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να υπολογίζει σε όλους τους παίκτες του και η λογική λέει πως δύσκολα θα προχωρήσει σε μεγάλες αλλαγές σε σχέση με τον αγώνα κόντρα στον Παναθηναϊκό. Το αρχικό σχήμα της ΑΕΚ αναμένεται να αποτελείται από τους Αθανασιάδη, Ρότα, Βίντα, Κάλενς, Χατζισαφί, Γιόνσον, Σιμάνσκι, Πινέδα, Ελίασον, Τσούμπερ και Πόνσε. Θέση στην ενδεκάδα διεκδικούν επίσης οι Αραούχο, Λιβάι, Γκατσίνοβιτς και Άμραμπατ.

Εντελώς διαφορετικό το κλίμα στον ΠΑΟΚ. Μετά τον αποκλεισμό από την Κλαμπ Μπριζ στα προημιτελικά του Europa Conference League, η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου ηττήθηκε και από τον Ολυμπιακό (2-1) στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», ενώ στη συνέχεια έμεινε σε… γκέλα με τη Λαμία (1-1). Έτσι, εκτός από την ολοκλήρωση της ευρωπαϊκής πορείας, ο ΠΑΟΚ έμεινε αρκετά πίσω και στη μάχη του τίτλου της Super League: Αυτήν την στιγμή, η ομάδα της Θεσσαλονίκης έχει 68 βαθμούς με ματς λιγότερο και βρίσκεται στο -7 από την πρωτοπόρο ΑΕΚ. Έτσι, εύκολα καταλαβαίνει κανείς πως το ντέρμπι της Τούμπας αποτελεί την τελευταία ευκαιρία για τον Ραζβάν Λουτσέσκου και τους παίκτες του για να… επιστρέψουν στη μάχη του τίτλου, ακόμα και αν οι ελπίδες τους είναι λίγες.

Ο ΠΑΟΚ δεν αντιμετωπίζει προβλήματα και η πιθανή ενδεκάδα του αποτελείται από τους Κοτάρσκι, Ότο, Κεντζιόρα, Κουλιεράκη, Μπάμπα, Οζντόεφ, Μεϊτέ, Ζίβκοβιτς, Μουργκ, Τάισον και Τόμας. Υποψήφιοι είναι επίσης οι Κωνσταντέλιας, Ντεσπόντοφ και Σβαμπ.

ΠΑΟΚ – ΑΕΚ Live Streaming: Γνώριμοι διαιτητές στους επαναληπτικούς ΠΑΟΚ-Κλαμπ Μπριζ και Φενέρμπαχτσε-Ολυμπιακός

Ο Ιταλός διαιτητής Νταβίντε Μάσα, που είχε προπηλακιστεί πέρυσι στο Καραϊσκάκη μετά το Ολυμπιακός-ΑΕΚ 1-3 έχοντας καταγγείλει μάλιστα και χτύπημα στα γεννητικά όργανα (!) -με αποτέλεσμα η UEFA να βάλει “εμπάργκο” στην Ελλάδα για ξένους διαιτητές για ένα διάστημα- ορίστηκε από την UEFA για τη ρεβάνς της Τούμπας την Πέμπτη (18/4).

Ο 42χρονος ρέφερι ανήκει στην Elite κατηγορία. Θα έχει βοηθούς τους συμπατριώτες του Φίλιπο Μέλι, Στέφανο Αλάσιο, 4ος ο Μάρκο Ντι Μπέλο. Στο VAR οι Αλεάντρο Ντι Πάολο, Λούκα Παϊρέτο.

Elite διαιτητής και στη ρεβάνς του Ολυμπιακού με τη Φενέρ στην Πόλη. Επίσης γνώριμος, καθώς ορίστηκε ο Γερμανός Τομπίας Στίλερ που πριν δέκα μέρες βρέθηκε στο ΑΕΚ-ΠΑΟΚ 2-2.

Μαζί του οι συμπατριώτες του Κρίστιαν Γκίτελμαν, Μαρκ Μπορς, 4ος ο Ντάνιελ Σλάγκερ. Στο VAR οι Κρίστιαν Ντίνγκερτ, Σάσα Στέγκεμαν.

ΠΑΟΚ – ΑΕΚ Live Streaming: Λουτσέσκου: «Είμαι λυπημένος – Πρέπει να αλλάξουμε την εικόνα μας»

Για το ροτέισον και τους παίκτες που έχουν μείνει εκτός μίλησε ο Ραζβάν Λουτσέσκου που υποστήριξε μεταξύ άλλων πως είναι λυπημένος από την εξέλιξη του αγώνα, ενώ παράλληλα έδωσε σύνθημα αντεπίθεσης αρχής γενομένης από το παιχνίδι που ακολουθεί με την ΑΕΚ.

Για την εικόνα του ΠΑΟΚ που είναι χωρίς ενέργεια και το ροτέσιον που έχει «κλείσει» (δεν παίζουν τελευταία Τσιγγάρας, Τζίμας): «Πιστεύω ότι κάναμε αρκετό ροτέσιον, αν έγινε αυτό έγινε γιατί πάρθηκαν αποφάσεις, τα τελευταία ματς μου έδειχναν πράγματα. Οι παίκτες πήραν ευκαιρία και δεν ένιωθα άνετος με κάποιους από αυτούς. Εγινε τεράστιο ροτέσιον, παλέψαμε, προετοιμάσαμε τα ματς, πηγαίναμε από ξενοδοχείο σε ξενοδοχείο, προσπαθούσαμε να βρούμε την φρεσκάδα. Μας έλειψε η αντίδραση το να πάρουμε γρήγορες αποφάσεις, δεν είμαστε έτοιμοι να πρεσάρουμε και βγαίνουμε πάντα δεύτεροι ή τρίτοι και περιμένουμε και αργούμε να αντιδράσουμε.

Η επιθυμία για δουλειά υπάρχει, σε όλα τα ματς, παλεύουμε δεν τα παρατάμε, αλλά έχουμε μεγάλη έλλειψη ενέργειας, αυτό που κάνει διαφορά είναι η επιθετικότητα στις ενέργειες. Παίξαμε απέναντι σε μία τίμια ομάδα, απέναντι σε αυτή είχαμε ευκαιρίες, είναι σημαντικό και οι λεπτομέρειες, να μας δώσουν διαφορετική ενέργεια, αυτοπεποίθηση. Δεχθήκαμε και το γκολ στο φινάλε και την έλλειψη στην τελευταία ενέργεια, κάναμε πάσες και δεν παίρναμε την ευθύνη μας φέρουμε την μπάλα στην περιοχή. Δεν προπονηθήκαμε καιρό σαν ομάδα λόγω συνεχόμενων παιχνιδιών, και αυτό επηρέασε την δουλειά μας. Ίσως να μην ενδιαφέρει τόσο εσάς αλλά το λέω όπως αισθάνομαι».

«Θα τα δώσουμε όλα με την ΑΕΚ»

Αν αισθάνεται πικραμένος: «Φυσιολογικό να έχω λύπη, γιατί ο καθένας έχει τις σκέψεις του. Ήμουν θετικός στη σκέψη αυτή την σεζόν, προσπαθώ να δίνω θετική ενέργεια στην ομάδα. Στην Λίγκα ήρθαμε από την αυτή την θετική εικόνα, πιστεύω το ποδόσφαιρο που παίξαμε μέχρι μέσα Φεβρουαρίου ήταν καλό, αντιδράσαμε πολύ καλά και κόντρα στην Ντιναμό και με τον Παναθηναϊκό και την ΑΕΚ. Μετά η ενέργειά μας, η πίστη μας ταρακουνήθηκε, δεν ξέρω τι θα γίνει αύριο, τι θα γίνει την Κυριακή, τα έδωσαν όλα. Είμαστε ομάδα που πρέπει να είμαστε στο 100% για να πετυχαίνουμε πράγματα, αλλιώς υποφέρουμε. Σήμερα δύο παίκτες έπαιξαν γιατί δεν είχαμε άλλες πιθανότητες χωρίς να είναι έτοιμοι, λόγω των ιώσεων. Λέω τα πράγματα που μπορεί να μην ενδιαφέρουν εσάς, αλλά είναι σημαντικά για εμάς».

Για το ματς με ΑΕΚ: «Στο ποδόσφαιρο, ένα ματς καθορίζεται με μία ενέργεια, από μία φάση. Θα πάμε να τα δώσουμε όλα, ελπίζοντας μία λεπτομέρεια να φέρει το ματς υπέρ μας, να γυρίσει ο διακόπτης. Είχα πει ότι το ματς με τη Λαμία είναι κομβικό. Έπρεπε να πάρουμε μία νίκη να φέρει πάλι ενθουσιασμό και ενέργεια. Σε κάθε περίπτωση το ματς με την ΑΕΚ είναι σημαντικό να παλέψουμε να νικήσουμε».

Για το αν μπορεί να γυρίσει ψυχολογικά η κατάσταση στην ομάδα ενόψει ΑΕΚ: «Αυτή είναι η δουλειά μας. Αυτό θέλουμε να περάσουμε, είναι θέμα «εγώ». Πρέπει να αλλάξουμε την εικόνα που εκπέμπουμε σωματικά. Να κερδίσουμε μονομαχίες, να φτιάξουμε τις αποστάσεις μας».

Ασταμάτητος φέτος ο Ελίασον

Ο Νίκλας Ελίασον βρίσκεται στο ωριμότερο και πιο παραγωγικό στάδιο της καριέρας του.

Ο Νίκλας Ελίασον ζει φέτος την καλύτερη σεζόν της καριέρας του με την ΑΕΚ. Ο Σουηδός εξτρέμ έδειξε και πέρυσι την ποιότητά του. Αλλά την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο η βελτίωσή του είναι θεαματική σε όλα τα επίπεδα.

Με τα δύο γκολ που πέτυχε στο ντέρμπι κόντρα στον Παναθηναϊκό, έφτασε φέτος τα 8 στη Super League. Επίδοση που αποτελεί ρεκόρ καριέρας. Σε όλες τις διοργανώσεις μετρά 12 ασίστ, οι 9 στο πρωτάθλημα.

Ο 28χρονος άσος άνοιξε λογαριασμό στην Τρίπολη, σκοράροντας στο γήπεδο, στο οποίο την περσινή σεζόν είχε τραυματιστεί σοβαρά. Αυτό το τέρμα, τον απελευθέρωσε, βάζοντας για πάντα πίσω του τις κακές αναμνήσεις. Ο Ματίας Αλμέιδα δούλεψε μαζί του και στο τελείωμα των φάσεων. Σταδιακά άρχισε να αποκτά μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και είχε μεγαλύτερη εμπιστοσύνη στα πόδια του.

Γκολ πέτυχε στη συνέχεια στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια και τη νίκη με 2-0. Στο 2-2 με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο, με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα στο 1-1. Και στη νίκη στη Λαμία με 3-1.

Στα πλέι οφ έχει δώσει πολύτιμους βαθμούς στην ΑΕΚ. Καθώς σκόραρε στη σπουδαία νίκη επί του Ολυμπιακού με 1-0 στην OPAP Arena, αλλά και τα δύο τέρματα στην επικράτηση με 3-0 επί του Παναθηναϊκού.

Το όνομα του Ελίασον βρίσκεται στις μεταγραφικές λίστες αρκετών ευρωπαϊκών ομάδων. Όχι άδικα, την ώρα που στη Σουηδία έχει ανοίξει η συζήτηση για την κλήση του στην εθνική ομάδα. Ο 28χρονος εξτρέμ έχει αγωνιστεί στις μικρές εθνικές της Σουηδίας, αλλά δεν έχει κληθεί ποτέ στην πρώτη ομάδα.

ΠΑΟΚ – ΑΕΚ Live Streaming|Links:

https://streamhunters.top/

Μπες στο Live του αγώνα!

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News