Ολυμπιακος – Λαμια Live Streaming: Δείτε ζωντανά σήμερα (28/04)

Ολυμπιακος - Λαμια Live Streaming

Nα επιστρέψει άμεσα στις νίκες θέλει ο Ολυμπιακός στο Φάληρο.

Ολυμπιακος – Λαμια Live Streaming | Olympiacos Live Streaming:

Λίγο πριν τον ιστορικό ημιτελικό του Conference League ο Ολυμπιακός υποδέχεται τη Λαμία στο «Γ. Καραϊσκάκης» (17:00) για την 8η αγωνιστική των Playoffs.

Η ομάδα του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ δίνει απέναντι στη Λαμία την πρόβα τζενεράλε ενόψει του πρώτου ημιτελικού του Conference League με την Άστον Βίλα στο Villa Park.

Για τους «ερυθρόλευκους» η πρόκληση της συμμετοχής σε έναν ευρωπαϊκό τελικό είναι τεράστια και ανεπανάληπτη έχοντας μπροστά τους τη διπλή μονομαχία με την αγγλική ομάδα στον πρώτο ημιτελικό της ιστορίας τους.

Μέχρι όμως ο Ολυμπιακός να διεκδικήσει στο… πρώτο ημίχρονο το εισιτήριο του τελικού στη Νέα Φιλαδέλφεια καλείται να αντιμετωπίσει την ομάδα του Λεωνίδα Βόκολου στο Φάληρο, για να εξαντλήσει με νίκη όσες πιθανότητες έχει για τον τίτλο και το καλύτερο δυνατό πλασάρισμα στην τελική ευθεία των Playoffs του πρωταθλήματος.

Χωρίς χρόνο για απογοήτευση

Οι Πειραιώτες μένοντας στην ισοπαλία με τον Άρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης» (1-1) πήγαν στους 67 βαθμούς και συνεχίζοντας να έχουν έναν αγώνα λιγότερο από ΑΕΚ (75) και Παναθηναϊκό (71) αλλά ίδια ματς με τον ΠΑΟΚ (68) έχουν ελάχιστες μαθηματικές ελπίδες για την κορυφή, ωστόσο ψάχνουν το καλύτερο πλασάρισμα και κυρίως αυτό να είναι εντός τριάδας.

Κι αυτό γιατί οι 3 πρώτοι της κατάταξης έχουν σίγουρη ευρωπαϊκή θέση, με τον τέταρτο να παίρνει κι εκείνος εισιτήριο εφόσον ο Παναθηναϊκός νικήσει στον τελικό κυπέλλου τον Άρη.

Πέραν όμως από αυτά τα σενάρια ζητούμενο για τους «ερυθρόλευκους» είναι μια σοβαρή εμφάνιση και «τρίποντο» όπως έγινε και στο ματς της Λαμίας όπου επικράτησαν εύκολα και απλά (1-5) για να στραφούν χωρίς άγχος και σπατάλη ενέργειας στον πρώτο ημιτελικό με τη Βίλα επί αγγλικού εδάφους.

Όσο για τη Λαμία θα ψάξει χωρίς άγχος άλλο ένα θετικό αποτέλεσμα μέσω καλής εμφάνισης όπως έγινε απέναντι στον ΠΑΟΚ (1-1), με την ομάδα του Βόκολου να κερδίζει τον πρώτο της βαθμό στα Playoffs, χάνοντας μάλιστα τη νίκη στις καθυστερήσεις, καθώς είχε το προβάδισμα από το πρώτο ημίχρονο.

Ολυμπιακος – Λαμια Live Streaming: Μεντιλίμπαρ: «Αν ο Άρης προσπαθούσε έτσι σε όλα τα ματς θα ήταν πιο ψηλά»

Αναλυτικά, όσα δήλωσε ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ στη συνέντευξη Τύπου μετά το Άρης – Ολυμπιακός 1-1:

Ήταν από τα παιχνίδια που η μπάλα απλά δεν μπαίνει μέσα;
«Ναι και ιδιαίτερα στο πρώτο ημίχρονο όποτε και συνέβη κάτι τέτοιο. Προσπαθήσαμε αρκετά, ιδιαίτερα στο πρώτο ημίχρονο και δημιουργήσαμε πολλές ευκαιρίες, ωστόσο δεν ήθελε να μπει η μπάλα μέσα. Αντιθέτως δεχτήκαμε ένα γκολ από δικό μας λάθος και στη συνέχεια προσπαθήσαμε μέχρι το τελευταίο λεπτό να κερδίσουμε το παιχνίδι. Δεν έχω όμως να πω κάτι για την προσπάθεια που έκανε η ομάδα και είμαι ευχαριστημένος από την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών».

Έμεινε πίσω βαθμολογικά ο Ολυμπιακός για το πρωτάθλημα, πως έχετε σκοπό να πορευθείτε στη συνέχεια;
«Σίγουρα αν είχαμε κερδίσει θα ήμασταν σε καλύτερη θέση. Δεν έχει όμως τελειώσει τίποτα και δε θα σηκώσουμε τα χέρια ψηλά, υπάρχουν ακόμη πιθανότητες. Έχουμε στην έδρα μας τη Λαμία και θα προσπαθήσουμε να την κερδίσουμε. Δεν πρέπει να σκεφτόμαστε μακριά, σκεφτόμαστε παιχνίδι με παιχνίδι, θα κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε σε όλους τους αγώνες, υπάρχουν ακόμη πιθανότητες και ειλικρινά πιστεύω ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε».

Πόσο συναρπαστικό θεωρείτε το πρωτάθλημα, που ομάδες που δε διεκδικούν τον τίτλο όπως ο Άρης και η Λαμία «έκοψαν» βαθμούς από Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ;
«Είναι πολύ καλό το πρωτάθλημα, είδαμε και τον Άρη που τα έδωσε όλα για να πάρει το βαθμό με εμάς. Είναι πολύ καλό για το πρωτάθλημα να προσπαθούν όλες οι ομάδες και εάν το έκανε αυτό ο Άρης σε όλους τους αγώνες πιστεύω θα ήταν και πιο κοντά σε εμάς βαθμολογικά. Βοηθάει να υπάρχει ανταγωνισμός».

Ολυμπιακος – Λαμια Live Streaming: Προβληματισμός με την έλλειψη φρεσκάδας

Φάνηκε ο Ολυμπιακός στο δεύτερο ημίχρονο να είναι κάπως κουρασμένος, συμφωνείτε με αυτό;
«Στο δεύτερο ημίχρονο δεν είχαμε τη «φρεσκάδα» που είχαμε στο πρώτο ημίχρονο και δεν παίξαμε με την ίδια ένταση. Δεν πιστεύω όμως ότι αυτό οφείλεται στην κούραση γιατί έχουμε κάνει αρκετές αλλαγές σε σχέση με το τελευταίο μας παιχνίδι, είχαμε 8 αλλαγές. Δε νομίζω ότι οφείλεται τόσο στην κούραση, μας επηρέασε το λάθος που κάναμε και δεχτήκαμε το γκολ και πιστεύω ότι αυτό οφείλεται στην καλή προσπάθεια που έκανε ο Άρης και όχι στην κούραση».

Μπορεί το αποτέλεσμα αυτό να επηρεάσει τη μέχρι τώρα καλή παρουσία του Ολυμπιακού;
«Ελπίζω πως όχι δε θα επηρεαστούμε και θα συνεχίσουμε την προσπάθεια. Όπως κάναμε και τώρα με τον Άρη, μπήκαμε για να κερδίσουμε το παιχνίδι. Κάναμε το λάθος αυτό στον αγώνα και μας επηρέασε, αυτό συνέβη. Όμως αυτό συμβαίνει στο ποδόσφαιρο, να παίζεις καλά και να μην κερδίζεις. Ελπίζω πως στη συνέχεια θα έχουμε λιγότερα λάθη και θα κερδίζουμε τα παιχνίδια που έχουμε».

Χαμένη ευκαιρία για την 3η θέση – Ροτέισον με Λαμία

Την ευκαιρία να προσπεράσει τον ΠΑΟΚ στη βαθμολογία έχασε ο Ολυμπιακός. Σκέφτεται πλέον τα ματς με Λαμία και Άστον Βίλα.

Την πρώτη ισοπαλία επί των ημερών του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ γνώρισε ο Ολυμπιακός. Το 1-1 απέναντι στον Άρη στη Θεσσαλονίκη του στερεί την ευκαιρία να περάσει στην τρίτη θέση της βαθμολογίας. Οι «ερυθρόλευκοι» ήταν καλύτεροι, αλλά αναποτελεσματικοί. Τους πλήγωσε το λάθος του Ντόη, που έδωσε την ευκαιρία στον Μορόν να σκοράρει.

Ωστόσο, δεν υπάρχει πολύς χρόνος για ανάλυση των αιτιών της γκέλας. Καθώς, ακολουθεί το παιχνίδι με τη Λαμία την Κυριακή και οι δύο αναμετρήσεις με την Άστον Βίλα. Ο Βάσκος τεχνικός καλείται να βρει τις λύσεις για να φρεσκάρει την ομάδα του. Να την κάνει πιο αποτελεσματική, με τη σεζόν να μπαίνει στην τελική ευθεία.

Ο Ολυμπιακός έμεινε πίσω στη μάχη του τίτλου. Στόχος του είναι να αποφύγει την τέταρτη θέση στο πρωτάθλημα. Παράλληλα, η προοπτική ενός ευρωπαϊκού τελικού είναι αυτή που δίνει τεράστιο κίνητρο στους Πειραιώτες. Ωστόσο, δεν θα πρέπει να υποτιμήσουν τα παιχνίδια στο πρωτάθλημα.

Ο Μεντιλίμπαρ θα αρχίσει να καταστρώνει τα πλάνα του για το κυριακάτικο παιχνίδι με τη Λαμία, έχοντας στο μυαλό του και την Άστον Βίλα. Γι’ αυτό δεν αποκλείεται να προχωρήσει πάλι σε εκτεταμένο ροτέισον.

Ολυμπιακος – Λαμια Live Streaming|Links:

Μπες στο Live του αγώνα!

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News