Παναθηναϊκος – Αρης Live Streaming: Δείτε ζωντανά σήμερα (28/04)

Παναθηναϊκος – Αρης Live Streaming

Αφήνει πίσω του την ΑΕΚ και επιστρέφει στις νίκες ο Παναθηναϊκός.

Παναθηναϊκος – Αρης Live Streaming | Panathinaikos Live Streaming:

Ασταμάτητα κυλάει η μπάλα στο χορτάρι στα γήπεδα της Super League και την Κυριακή (20:30) ξεχωρίζει η αναμέτρηση ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Άρη στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής των Playoffs.

Στο «τριφύλλι» αναγνωρίζουν, μετά την ήττα (3-0) από την ΑΕΚ στην «Αγιά Σοφιά», ότι οι ελπίδες τους για την κατάκτηση του Πρωταθλήματος μειώθηκαν αισθητά, όμως φιλοδοξούν να διεκδικήσουν όσες τους αναλογούν για να καταφέρουν να κόψουν πρώτοι το νήμα.

Η βαθμολογία των ομάδων ΑΕΚ 75, Παναθηναϊκός 71, ΠΑΟΚ 68, Ολυμπιακός 67, Άρης 49 και Λαμία 35 δείχνει ότι οι «πράσινοι» περιμένουν απώλειες βαθμών της ΑΕΚ  και παράλληλα θέλουν να κάνουν το 3/3 στις υπόλοιπες αγωνιστικές των Playoffs της Super League.

Αλλάζει εικόνα και πρόσωπα

Ο Τερίμ για την αναμέτρηση με τον Άρη θα κάνει αναγκαστικές αλλαγές και θα αλλάξει το κέντρο της άμυνα. Οι Ακαϊντίν, Γεντβάι είναι τιμωρημένοι κάτι που σημαίνει ότι η μια θέση θα καλυφθεί από την επιστροφή του Αράο σε θέση στόπερ και την άλλη θέση την διεκδικούν οι Σένγκεφελντ, Ούγκο.

Παράλληλα, ο Τούρκος Coach θα κάνει αλλαγές και σε άλλες θέσεις προκειμένου να φρεσκάρει την 11αδα του. Η συμμετοχή του Μπερνάρ θα κριθεί την τελευταία στιγμή, ενώ οι Τζούρισιτς, Βέρμπιτς, Μαντσίντι συγκεντρώνουν αρκετές πιθανότητες να παίξουν βασικοί.

Ο Άρης μετακομίζει στην Αθήνα για ένα ακόμη αδιάφορο βαθμολογικά ματς στη διαδικασία των Playoffs. Οι Θεσσαλονικείς παραδέχονται ότι έχουν το μυαλό τους στον τελικό του Κυπέλλου και λειτουργούν με στόχο να είναι στον καλύτερο βαθμό ετοιμότητας στα μέσα Μαΐου.

Η ομάδα του Άκη Μάντζιου, την Κυριακή το βράδυ (20:30), θα αντιμετωπίσει στη Λεωφόρο τους «πράσινους» στην τελευταία «μονομαχία» των δύο ομάδων στη Super League, πριν βρεθούν στον τελικό του Κυπέλλου.

Το τεχνικό επιτελείο του Αρη θα κάνει τις απαραίτητες δοκιμές και θέλει να πληγώσει ψυχολογικά τον Παναθηναϊκό και παράλληλα να του πάρει τον αέρα!

Φέτος Παναθηναϊκός και Άρης έχουν συναντηθεί ήδη τρεις φορές. Οι «πράσινοι» μετρούν δύο νίκες με σκορ 2-0 (μια στη Λεωφόρο και μια στη Θεσσαλονίκη), ενώ οι «κίτρινοι» νίκησαν με το ίδιο σκορ στο «Κλεάνθης Βικελίδης» στην κανονική διάρκεια.

Παναθηναϊκος – Αρης Live Streaming: Eπιστολή στην UEFA η ΕΠΟ σχετικά για την ημερομηνία διεξαγωγής του τελικού Κυπέλλου

Ο τελικός που έχει οριστεί για τις 18 Μαΐου θ’ αλλάξει ημερομηνία έπειτα από την απόφαση της Super League να τροποποιήσει το πρόγραμμα playoffs και να ορίσει την τελευταία αγωνιστική την Κυριακή 19/5.

Ο προβληματισμός που υπάρχει είναι ότι για την Τετάρτη 22 Μαΐου είναι προγραμματισμένος ο τελικός του Europa League, ενώ το Σάββατο 25 Μαΐου θα γίνει ο τελικός του Champions League γυναικών.

Επειδή η UEFA δεν θέλει να συμπίπτουν οι δικοί της τελικοί με τους εγχώριους των ομοσπονδιών-μελών της, η ΕΠΟ θα ρωτά αν μπορεί να εξαιρεθεί από αυτόν τον περιορισμό και να διεξάγει τον τελικό στις 22 ή στις 25 Μαϊου.

Αν η απάντηση είναι αρνητική η πιθανότερη η ημερομηνία διεξαγωγής του τελικού Κυπέλλου θα είναι η Πέμπτη 23 Μαΐου.

«Ο Ακαϊντίν θα επιστρέψει στη Φενέρμπαχτσε»

Νέα δεδομένα στην υπόθεση του Σαμέτ Ακαϊντίν από την Τουρκία.

Ενώ τις προηγούμενες μέρες ανέφεραν στη γειτονική χώρα πως ο Παναθηναϊκός, όντας απόλυτα ικανοποιημένος από τις πράγματι εξαιρετικές εμφανίσεις του Ακαϊντίν, είναι αποφασισμένος να πληρώσει τη ρήτρα του και να τον αγοράσει, τώρα οι Τούρκοι τα… γυρίζουν.

Νέο δημοσίευμα, αυτή τη φορά από την “Sabah”, αναφέρει πως ο διεθνής αμυντικός θα επιστρέψει στην Φενέρμπαχτσε, καθώς “δεν μπόρεσε να εκμεταλλευτεί σωστά την ευκαιρία του”.

Το «αντίο» του Νικόλα Βασιλαρά

Αλλαγή στη θέση του υπευθύνου επικοινωνίας της ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Όπως έγινε γνωστό, με απόφαση του Γιάννη Αλαφούζου, απομακρύνθηκε ο Νικόλας Βασιλαράς. Έπειτα από 3 χρόνια στο συγκεκριμένο πόστο.

Η απόλυση του Νικόλα Βασιλαρά έγινε την προηγούμενη εβδομάδα.

Ο ίδιος μάλιστα αποχαιρέτησε σήμερα γράφοντας στον προσωπικό του λογαριασμό τα ακόλουθα:

«Επειδή με ρωτάτε πολλοί: Ισχύει ότι εδώ και μία εβδομάδα μου ανακοινώθηκε η αποχώρησή μου από το σύλλογο. Όπως ισχύει ότι, για μένα, ο Παναθηναϊκός είναι πάνω απ’ όλα, άρα τέτοια ώρα δεν χρειάζονται “τι”, “πως” και “γιατί”. Δεν μετανιώνω για τίποτα, ευλογημένος για κάθε δευτερόλεπτο που πέρασα στην ομάδα της καρδιάς μου…».

Παναθηναϊκος – Αρης Live Streaming: Μορόν: «Είμαι χαρούμενος στον Άρη – Έχω ένα χρόνο ακόμα συμβόλαιο»

Ο Λορέν Μορόν, μίλησε σε Ισπανικό μέσο για την παρουσία του στον Άρη. Λέγοντας πως είναι χαρούμενος που βρίσκεται εδώ και πως θα δουν τι θα γίνει στο μέλλον, αφού έχει έναν χρόνο ακόμα συμβόλαιο.

Αναλυτικά όσα είπε στη Marca:

Η μορφή του ελληνικού πρωταθλήματος:

«Αυτό είναι το πρόβλημα εδώ. Κατά τη διάρκεια της φάσης του πρωταθλήματος, ας πούμε, αν έχεις μεγάλη απόσταση από εκείνους που βρίσκονται στην κορυφή. Η φάση των πλέι οφ μπορεί να σε αφήσει στη χώρα, εκτός ευρωπαϊκών διοργανώσεων. Οπότε η σεζόν είναι σαν να είχε τελειώσει εδώ και δύο μήνες».

Για το αν θα δει το Σεβιλιάνικο ντέρμπι της Κυριακής:

«Θα μπορώ να το δω, γιατί τελειώνει εκείνη την ώρα, το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό. Διανυκτερεύουμε στην Αθήνα, οπότε μάλλον θα το δω. Συνήθως πετάμε μετά τους αγώνες, αλλά αυτή τη φορά θα περάσουμε εκεί τη νύχτα».

Η προσαρμογή του στη ζωή στην Ελλάδα:

«Δεν είχα κανένα πρόβλημα, γιατί και η Θεσσαλονίκη μοιάζει πολύ με τη Σεβίλλη. Yπάρχει ακόμη και ένας πύργος. Υπάρχει ζωή στο δρόμο, οι άνθρωποι είναι πολύ ανοιχτοί και η γλώσσα είναι ΟΚ, σχεδόν το 90% μιλούν αγγλικά. Υποστηρίζομαι πολύ από τους συμπαίκτες μου, υπάρχουν πολλοί Λατίνοι, που μιλούν ισπανικά».

Για το αν παρακολουθεί την Μπέτις από την Ελλάδα:

«Ναι, είναι η μόνη ομάδα που παρακολουθώ. Είμαι λίγο αποσυνδεδεμένος από τη LaLiga, αλλά κάθε φορά που μπορώ παρακολουθώ την Μπέτις, είναι η μόνη που ακολουθώ».

Για τα ντέρμπι Άρης- ΠΑΟΚ στην Ελλάδα:

«Ναι, δεν το βιώνω το ίδιο εδώ, αλλά στο παιχνίδι, ειδικά την πρώτη φορά, με κοινό στο γήπεδό του αντιπάλου μας, δεν ήξερα που πήγαινα. Αυτή τη σεζόν δεν κατάφεραν να μας νικήσουν σε τρία παιχνίδια και είμαστε χαρούμενοι και γι’ αυτό».

Παναθηναϊκός – ΑΕΚ στοίχημα: Δείτε αποδόσεις και επιλογές

Παναθηναϊκος – Αρης Live Streaming | Links: 

Μπείτε στο Live του αγώνα!

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News