Ντέμης: «Στενάχωρο το θέαμα του Παναθηναϊκού - Αποδόθηκε δικαιοσύνη!» (vid)

Ντέμης: «Στενάχωρο το θέαμα του Παναθηναϊκού - Αποδόθηκε δικαιοσύνη!» (vid)

Ο Ντέμης Νικολαϊδης σχολίασε την 8η αγωνιστική των πλέι οφ και τις ήττες του Παναθηναϊκού και της ΑΕΚ.

Αναλυτικά όσα είπε στην εκπομπή Monday FC:

Για το ΠΑΟΚ-ΑΕΚ 3-2: «Πολύ ωραίο το ντέρμπι στο πρώτο ημίχρονο. Βρέθηκε από την αρχή πίσω στο σκορ η ΑΕΚ, ακολούθησε ένα απίστευτο 30λεπτο για την Ένωση. Αντέδρασε ο ΠΑΟΚ, ο Κωνσταντέλιας καθόρισε ντέρμπι. Το χαμόγελό του, γλύκανε εμάς που είμαστε ΑΕΚ, γιατί το αποτέλεσμα δεν μας άρεσε. Είδαμε γκολ από λάθη, αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο.»

Για το Παναθηναϊκός-Άρης 1-2: «Σα να ξεκίνησε το παιχνίδι με ένα γκολ πίσω ο Παναθηναϊκός. Υπάρχουν πολλά πειράματα από πλευράς Τερίμ. Δεν είναι το αγαπημένο μου θέμα συζήτησης αυτό το ματς. Είναι λίγο στενάχωρο το θέαμα.

Το ποδόσφαιρο αυτό, δεν αρμόζει στον Παναθηναϊκό. Δεν μας έχει συνηθίσει σε κάτι τέτοιο. Ο πάγκος του ήταν σε σύγχυση, δεν έχω καταλάβει τις αλλαγές, ούτε το ποδόσφαιρο που έπαιξε. Ο Άρης δεν ήταν σοβαρός στις αντεπιθέσεις, ο Παναθηναϊκός είχε αδειάσει το γήπεδο. 

Εγώ δεν έβλεπα κανέναν χαφ. Αν υπήρχε η έννοια του αμυντικού χαφ, εκεί έπαιξε ο Μπακασέτας. Πολύ άναρχο όλο αυτό. Πολλές φορές έχω πει πως παίρνει ρίσκα και θα τα πληρώσει κάποια στιγμή ο Τερίμ.

Ήταν άδειοι και οι ποδοσφαιριστές από την ήττα από την ΑΕΚ. Έχει και μια δικαιοσύνη όλο αυτό. Έχεις έναν προπονητή τον στηρίζεις (σ.σ Ιβάν), τον αλλάζεις ξαφνικά. Δεν κατάλαβε κανείς γιατί το έκανε. 

Ο Τερίμ είχε παραπάνω παίκτες από τον Γιοβάνοβιτς. Μου φαίνεται λογικό το αποτέλεσμα του Παναθηναϊκού φέτος, δεν πέφτω από τα σύννεφα. Φαινόταν σε απόγνωση ο Τερίμ. Εγώ πιο πολύ, έμεινα στο πώς προσπάθησε να γυρίσει το παιχνίδι.

Και με τη Λαμία στο 0-5, σου έλεγα πως ο Παναθηναϊκός δεν ήταν καλός, ήταν κάποιοι ποδοσφαιριστές καλοί. Χρειάζεται και μια ομαδική προσπάθεια.

Πρέπει να έκανε και 40 σέντρες στο ματς ο Παναθηναϊκός. Έχεις 90′ μπροστά σου. Θα μπορούσε να βάλει γκολ ο Παναθηναϊκός, αλλά πήγε το ματς στην τύχη.»

Για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος: «Ο Παναθηναϊκός έχει μεγαλύτερη ποιότητα, η δίψα του Άρη είναι μεγαλύτερη. Φτάνουν αυτά; Το θέμα είναι πώς θα εμφανιστούν εκεί. Αυτό έχει να κάνει και με τον οργανισμό. Δεν ξέρουμε πως θα είναι ο οργανισμός του Παναθηναϊκού. Όλα μετράνε. Υπάρχουν κι άλλα δύο ντέρμπι ενδιάμεσα (σ.σ ΠΑΟΚ, Ολυμπιακός).»

Δείτε παρακάτω:

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News