Παναθηναϊκός μεταγραφές: Η ελληνική λίστα με δύο «βόμβες»

Παναθηναϊκός μεταγραφές: Ο επόμενος Έλληνας που «παίζει» δυνατά

Μετά την απόκτηση του Τζορτζ Μπάλντοκ, η πράσινη ΠΑΕ κινείται ξανά… ελληνικά για να πραγματοποιήσει βόμβες με παίκτες της Εθνικής μας ομάδας.

Η αρχή έγινε με τους Τάσο Μπακασέτα και Δημήτρη Λημνιό, με τον Παναθηναϊκό να έχει ως πρώτες επιλογές στη μεταγραφική του λίστα τους Δημήτρη Γιαννούλη και Δημήτρη Πέλκα.

Ο 28χρονος αριστερός μπακ μένει ελεύθερος από τη Νόριτς και προορίζεται για αντικαταστάτης του Χουάνκαρ, ο οποίος αποχωρεί το προσεχές καλοκαίρι και η θέση του πρέπει να καλυφθεί με πρωτοκλασάτη ενίσχυση.

Επαναπατρισμός έπειτα από 4 χρόνια σε Τουρκία και Αγγλία προβλέπεται για τον Δημήτρη Πέλκα, που μετά τις Φενέρμπαχτσε, Χαλ, Μπασακσεχίρ οι πληροφορίες αναφέρουν ότι θα γυρίσει στην Ελλάδα.

Στο κόλπο της απόκτησης των δύο διεθνών παικτών έχουν μπει και άλλες ελληνικές ομάδες, που παλεύουν για την υπογραφή τους αφού είναι ποδοσφαιριστές που δίνουν λύσεις σε όλα τα επίπεδα.

Τις προσεχείς ημέρες θα υπάρξουν νέες εξελίξεις όσον αφορά τις περιπτώσεις των προαναφερθέντων αφού οι αγωνιστικές υποχρεώσεις θα ολοκληρωθούν και όλα τα κλαμπ θα στοχεύσουν στην μεταγραφική τους πολιτική ενόψει καλοκαιριού.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News