Παναθηναϊκός μεταγραφές: Χρυσό deal 4.5 εκατ. ευρώ για Γεντβάι

Γεντβάι: «Δεν θέλω να μιλήσω για αυτό το θέμα...»

Οι ιθύνοντες της πράσινης ΠΑΕ κινούνται γρήγορα για να κλείσουν ένα – ένα τα μέτωπα των αποχωρήσεων – μεταγραφών ενόψει της νέας σεζόν για το Τριφύλλι.

Ένα από αυτά είναι ο Τιν Γεντβάι για τον οποίο έχει αποφασιστεί να εξαργυρωθεί η καλή παρουσία του στο Τριφύλλι και να ενεργοποιηθεί η οψιόν αγοράς του από την Λοκομοτίβ Μόσχας.

Η ρήτρα που εμπεριέχεται στη συμφωνία με τους Ρώσους προβλέπει 1.5 εκατομμύριο ευρώ για την άμεση απόκτηση του ποδοσφαιριστή, με τον Παναθηναϊκό να ολοκληρώνει τις διαδικασίες μετά τη λήξη των υποχρεώσεων της ομάδας.

Αλλά η επένδυση δεν σταματάει εκεί για τους «Πράσινους», αφού στα σχέδιά τους υπάρχει και κλειστό τριετές συμβόλαιο το οποίο θα αποφέρει στον παίκτη 1 εκατομμύριο ευρώ ετησίως, σε αποδοχές.

Όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό, στο πράσινο στρατόπεδο βλέπουν με σοβαρότητα το πρότζεκτ «Γεντβάι» και θα επενδύσουν σε βάθος 3ετίας 4.5 εκατομμύρια ευρώ για τον Κροάτη αμυντικό.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News