«Στη λίστα του Παναθηναϊκού ο Μπιτάτζε»

«Στη λίστα του Παναθηναϊκού ο Μπιτάτζε»

Ο Εξάστερος αντιμετωπίζει τη Φενέρμπαχτσε στον ημιτελικό του Final 4 της Ευρωλίγκας, με όλα τα βλέμματα να έχουν στραφεί στο Βερολίνο αλλά τα σενάρια της μεταγραφολογίας δεν σταματούν.

Ο λόγος για τον Γκόγκα Μπιτάτζε, τον θηριώδη σέντερ που τα τελευταία πέντε χρόνια αγωνιζόταν στον μαγικό κόσμο του ΝΒΑ με τις φανέλες των Ιντιάνα Πέισερς (2019-23) και Ορλάντο Μάτζικ (2023-24), ενώ είχε και κάποια περάσματα από την θυγατρική των ομάδων στη G-League.

Ο 24χρονος έχει αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό στο παρελθόν, με τη φανέλα της Μπούντουτσνοστ το 2019, τη χρονιά, μάλιστα, που είχε αναδειχθεί ως ο Rising Star της Ευρωλίγκας.

Ήταν δεδομένο ότι εκείνο το καλοκαίρι θα περνούσε την… αντίπερα όχθη του Ατλαντικού. Μετά από μια πενταετία στο κορυφαίο επίπεδο, το προσεχές καλοκαίρι μένει ελεύθερος και έχει το δικαίωμα να διαπραγματευτεί με όποια ομάδα επιθυμεί.

Παρόλα αυτά, βρίσκεται σε μία ηλικία στην οποία θέλει να έχει τον απαραίτητο ρόλο και χρόνο για να αποδείξει την ποιότητά του εντός παρκέ, μονόδρομος, λοιπόν, η εμπλοκή ομάδων της Ευρωλίγκας στο κόλπο.

Με τον Όλεκ Μπαλτσερόφσκι να μην μπορεί να σταθεί ως παρτενέρ του Λεσόρ στη θέση «5», δεν αποκλείεται το καλοκαίρι ο Εξάστερος να τον δανείσει και να στραφεί σε αξιόλογες περιπτώσεις όπως του Γεωργιανού, σύμφωνα με την ιστοσελίδα sportdog.gr.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News