Παναθηναϊκός: Τα 5 χαρακτηριστικά του νέου προπονητή

Παναθηναϊκός: Τα 5 χαρακτηριστικά του νέου προπονητή

Συνεχίζεται η αναζήτηση προπονητή στο πράσινο στρατόπεδο, με τους «Πράσινους» να έχουν στοχεύσει σε κάποια προαπαιτούμενα τα οποία πρέπει να διαθέτει ο νέος τεχνικός.

Στον Παναθηναϊκό θέλουν ο επόμενος προπονητής να είναι ελίτ, εγνωσμένης αξίας και με ένα πλούσιο βιογραφικό στην πλάτη του.

Εξάλλου, ο Γιάννης Αλαφούζος έχει δώσει το πράσινο φως για να κινηθεί η αναζήτηση σε υψηλά κασέ, ούτως ώστε να βρεθεί η ιδανική λύση για τον πάγκο του Τριφυλλιού.

Παράλληλα, θέλουν έναν προπονητή σε ηλικία που να υποστηρίζει ακόμα το σύγχρονο ποδόσφαιρο και να μην θεωρείται στοίχημα όπως στις περιπτώσεις των Τερίμ και Μπόλονι.

Σκοπός, δηλαδή είναι η σύγχρονη φιλοσοφία του ποδοσφαίρου να ταιριάξει απόλυτα με τα θέλω της διοίκησης και του πράσινου κλαμπ.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News