«Αγοράζει δύο παίκτες από τον Άρη η ΑΕΚ - Σε πρώτο πλάνο ο Μπρινιόλι, με αστερίσκο ο Παλάσιος»

«Αγοράζει δύο παίκτες από τον Άρη η ΑΕΚ - Σε πρώτο πλάνο ο Μπρινιόλι, με αστερίσκο ο Παλάσιος»

Δύο ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού έχει μαρκάρει η ΑΕΚ, η οποία θα κάνει «ψώνια» και από τον Άρη, σύμφωνα με δημοσιεύματα.

Αναλυτικά όσα αναφέρει στήλη του sportdog.gr:

«Ο Αλμέιδα αποκάλυψε πως έχει προχωρήσει ο προγραμματισμός, δεν περίμεναν δηλαδή να δουν αν θα τερματίσει πρώτη ή δεύτερη στο πρωτάθλημα για να κινηθούν αναλόγως. Κάτι που σημαίνει πως δεν θα διαφοροποιηθεί το μεταγραφικό μπατζετ.

Μάλιστα ακούγεται πως έχουν προχωρήσει κάποιες υποψηφιότητες. Συγκεκριμένα του τερματοφύλακα, του δεξιού μπακ και του χαφ.

Με τα ονόματα των Μπρινιόλι / Ουντομπάτζο / Χουάνγκ να είναι σε πρώτο πλάνο. Όσον αφορά σε αυτούς που θα αποχωρήσουν, ο μόνος σίγουρος είναι ο Σιντιμπέ! Από εκεί και πέρα για αριστερό μπακ και εξτρεμ υπάρχουν αστερίσκοι αντίστοιχα και για Γιαννούλη (παραμένει προτεραιοτητά του το εξωτερικό) και για Παλάσιος.

Και κάτι τελευταίο και… φρεσκότατο: στην Θεσσαλονίκη ακούγεται πολύ έντονα από αξιόπιστες πηγές πως αυτό το καλοκαίρι είναι πολύ πιθανό να μετακινηθούν (με πώληση) δυο παίκτες του Άρη στην ΑΕΚ. Αν ο ένας είναι ο Ουντομπάτζο, “ψάχνουμε” τον άλλον που δεν θα είναι πάντως ο Μορόν…»

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News